Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Stůj, nebo se netrefím! (1997) 

Neprávem odsuzovaný a nepochopený film. Situační komedie plná vynikajících gagů, vtipů, záměn, omylů a vynikajících hereckých projevů. Pokud dobře znáte historii a co se dělo na konci války v naší republice, tak si uvědomíte, že tohle jsou Hanebný pancharti po Česku. V roce 1997 mě tento film také moc nebavil, ale v roce 2024 jsem se bavila a nasmála opravdu hodně. Somr jako přednosta stanice, odkaz na Ostře sledované vlaky, Hauptsturmführer (kapitán) Brabec - 30. případů Majora Zemana atd. Zkuste se na to podívat znovu a myslím si, že nebudete zklamaní.

plakát

Pomsta (2019) odpad!

To je taková kravina s hroznými, těžko to vůbec nazvat hereckými nevýkony. Překvapuje mě vysoké hodnocení. Kam jste dali oči a rozum?!

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Začátek je slušný, ale pak se seriál promění ve spatlaninu, kdy chvílemi prožívám pocit marnosti, protože je to často nastavovaná kaše nudící až k smrti. Hrozné jsou i herecké výkony, neschopnost zahrát bolest, smutek, lítost, strach, vztek, ale i neuvěřitelnost jednotlivých postav. A doporučuji se dívat v originálním znění, neboť český dabing se tady opravdu nepovedl. 40%.

plakát

Bylo to v máji (1950) 

Chechtala jsem se od začátku do konce. Marvan je vynikající, ale i ostatní postavy, hlavně z jeho rodiny, byly skvělí. Spousta velmi vtipných scén a u komunistické a socialistické propagandy, s ohledem na to, jak to ve státě bylo, jsem se nasmála mobo. Komedie, která stojí za zhlédnutí.

plakát

Botostroj (1954) 

Je strašné, co všechno komunisti pod vedením SSSR natočili, aby tím vymývaly mozky lidem, a tím zničili vše dobré co tu bylo, ale neplnilo ideje komunismu a socialismu. Komunisti jsou svině, komunismus je svinstvo!

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Příšerná nuda. Po půl hodině jsem to vypla a pustila si seriál Tekutý písek, který tímto doporučuji.

plakát

Kolej (2021) 

Vynikající film o ztrátě kamarádství, lidskosti a svědomí, když jeden chce zachovat pravdu a ostatní na to kašlou, protože by přišli o bydlení.

plakát

Švec (2014) 

Náhodně jsem na tento film narazila v TV a musím říct, že mě dost pobavil. U některých scén jsem se smála nahlas. Tento film beru jako rodinný, tedy primárně pro rodiče s většími dětmi. Je to pěkná oddechovka bez vyšších uměleckých ambic, a tak by se k tomu mělo přistupovat. Komentátorů, kteří film ztrhali, mi je upřímně líto, když nepochopili, že to je oddechovka a hledají v tom minimálně Bertolucciho. Pokud jste od filmu se Sandlerem očekávali hluboký výjimečný filmový festival všech filmových řemesel, tak jste ještě hloupější, než vaše komentáře.

plakát

Strojvůdce (2008) odpad!

Příšerní herci, příšerné dialogy, příšerný dabing, příšerná režie, příšerná kamera, prostě film patřící právem do odpadu. A nezachránilo ho ani moje šotoušství.

plakát

Kolej (2014) (TV film) odpad!

Na blbý recenze nedám, protože není film ten, aby se zavděčil lidem všem. Koukala jsem koukala, po zhruba třetině filmu, kdy už se mi to trochu jevilo jako slaboduché, jsem koukala dál, zvědavá jestli se to těm sračkám, do kterých se film řítil, vyhne nebo do nich spadne totálně a zůstane tam. Po závěrečné scéně, kdy mi došlo, že teda jako je to ten vrchol filmu, jsem se rozchechtala, jak jsem na takovou kravinu mohla čumět až do konce. Kde je můj instinkt?! Stručně - debilní herci, příšerný dekorace - až na pár vzácných výjimek, chabý scénář, trapná pointa, votřes režie, kamera ušla, střih mě bavil. Ale ani ten střih to nezachrání a dávám odpad! Pokud někdo nedáte na recenze, tak tady je vyslyšte, protože po tomhle by si vypíchl voči i - doplňte si sami.