Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (148)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Obrovský potenciál skvelého námetu utopený v priemernosti nevyváženého scenára. Prvá polovica v podstate len v takej slabšej komediálnej atmosfére ovinutej v slabučkej dejovej línii. Našťastie potom už prišla aspoň nejaká zápletka, ale rozhodne sa s týmto slušným základom dalo zahrať aj oveľa oveľa viac. Podľa mňa veľká škoda, pretože aj postavy do toho základu krásne zapadli. Možno by tomu pomohol podstatne dramatickejší nádych, možno dokonca nejakú thriller atmosféru. Ale čo už, Thomas McCarthy to poňal bohužiaľ v tejto rovine. Záver sa mi veľmi páčil, no škoda, že odtajnenie neprišlo aspoň skôr - možno práve to by trochu nakoplo ten často stagnujúci dej. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Bond. James Bond. A bydlím s matkou v Sheepshead Bay." Vklouzávat obutím bot do cizích životů mi připadá jako skvělý nápad, ale švec Max mi přinesl mnohem méně zábavy, než jsem od něj chtěl. Je to prostě jenom švec, který dosud nepřišel na to, jak sexovat s nazutýma botama. Ale taky je to švec, který má štěstí, protože všichni důležití lidé mají botu velikosti deset a půl, takže jim může hackovat životy. Já mám desítky, takže si budeš muset, ševče, useknout palec, aby ses mohl mít tak skvěle jako já. Jenže to si nezasloužíš, protože jsi mne chvílemi nudil, ale taky jsi mé sexuální fantazii představil Taryn, za což ti děkuju a taky za to varování před zákeřnými čistírnami. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další netradiční sandlerovina. Nějak mi připadá, že se poslední dobou snaží být Sandler extra vážný a zapomíná na svoje ujetosti. Pro mě trochu škoda, protože dalšího Zohana bych si dal s chutí. No alespoň toho Dustina zase jednou někdo dostal do filmu. Švec je jednohubka, co rychle vyšumí, ale oplývá nezapomenutelným kouzlem. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nefunguje naprosto v ničem. Nápad asi dobrý, ale zápletka dramatického filmu, vážného jak zlomená noha ředitele obchoďáku se stojacími lampami je strašně nudná (cítíte v tom něco směšného? Ne, jistěže ne. Stojací lampy, ředitel, i jeho zlomená noha jsou velmi nudné). Loser musí být loser jen natolik, aby bylo jasné, že je nic jen kvůli nepřízní počasí a stačí jen aby slunce zalezlo za mraky, zvedl se vítr a klesla teplota pod nulu a vytře vám prdel každým, kdo si jím otíral boty. Tady je ale ta zbytečnost hlavního hrdiny úplně hmatatelná. Strašně prostupuje každým okamžikem. Ani jakýs takýs nápad na konci to nezachrání. Sandler mi tu byl tak neskonale nepříjemný, že jsem začal litovat, že ho vlastně mám rád, a že směr, kam se jeho kariéra ubírá, by leckomu mohl zlomit nejen nohu, ale i vaz. Tento film byl tak špatný, že ho možná nějaký ředitel obchodu se stojacími lampami napsal na neschopence, když měl zlomenou nohu. Nebo možná Sandler bude prodávat lampy, až si zlomí vaz. Omlouvám se za tento komentář. Ale úplně stejný vyčerpávající pocit, který máte z jeho čtení, mám já z tohoto veskrze zapomenutelného filmu, ve kterém žádný ředitel se zlomenou nohou nevystupuje a stojacích lamp je méně, než dobrých nápadů. ()

heihatchi 

všechny recenze uživatele

Jestli se chcete na tento film podívat stejně jako já jen kvůli tomu, že je v popisku napsáno komedie a hraje v ní Adam Sandler, tak to nedělejte. Je to spíše velmi umírněné fantasy-krimi, kde vás rozesměje až závěrečný proslov Dustina Hoffmana. Nicméně se na to dívat dá a když nemáte opravdu nic jiného na zkouknutí, tak toto může být zajímavou alternativou. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama