Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Zábavný a opravdu pořádně krvavý film o odplatě. Moc jsem od toho nečekal, o to víc jsem si ho užil. Jestli mi něco chybělo, tak trochu chytřejší zakončení. Postava Adkinse celou druhou polovinu filmu z každého padoucha v podstatě vymlátí doznání - mohl mít aspoň v kapse diktafon, snažit se očistit svoje jméno. Sice by mu to asi po té krvavé sprše k ničemu nebylo, ale mě by se to líbilo víc, než tahle sebevražedná mise. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je možné, že chlap, který natočí 11 špatných filmů, zku*ví nejlépe obsazený akční film všech dob a potom natočí pecku v podobě Accident Mana a Avengement! Scott Adkins je každopádně ve formě a po Boykovi si střihl svůj nejlepší film. Revenge, gangsterka a vězenský akčňák v jednom je super kombo. Souboje jsou drsné, brutální a správně syrové ( vymlácení celého vězení a závěrečná bitka v hospodě je highlight). Bavily mě i hlášky, tohle se povedlo. Béčko jiného rázu! 80% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je to hezky na přeskáčku, aby si divák musel skládat střípky, jak to celé bylo a proč (což nakonec není nijak velké překvapení ani haló), ale nakonec je to vlastně jen taková vztahová vykecávačka s bráchu v hospodě, šmrncnutá mnoha a mnoha bitkami ve vězení (a posléze v té hospodě), až už to byla nuda. Adkinsovi, který si film produkoval, by měl někdo vysvětlit, že méně někdy bývá více. Kolem 36. minuty už jsem byl z těch vězeňských soubojů furt na jedno brdo tak utahaný, že jsem měl sto chutí to vypnout a poslat do odpadu. Ale za závěrečný fight a těch několik pint piva, co filmem proteklo, dám dvě hvězdy. Btw, po tolika bodancích nožem do ledvin, měl ten chlápek vůbec ještě ledviny? ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Scotta Adkinse jsem měl doposud zaškatulkovaného spíše jako druhořadého herce, jenž se objevuje ve snímcích, které povětšinou nestojí vůbec za řeč. Ale v posledních letech se upisuje zajímavým projektům (trochu zamrzí, že mu nevyšel ten Batman....normálně bych si ho v roli Gothamského strážce dokázal představit) a také ukazuje, že nějakým tím hereckým talentem fakticky oplývá. Minulý rok se divákům ukázal ve snímku Accident Man, který dokázal během těch 90 minutek dostatečně pobavit, no a nyní přišel s pořádnou řezničinou, kde se ústředním motivem stává pomsta. Zní to otřepaně, ale film si nehraje na nic víc, než ve skutečnosti je schopen divákovi podat, takže tento fakt mi vůbec nedělal starosti. Na každém kroku z filmu poznáte, že rozpočet se nemohl pochlubit impozantním počtem nul, že dost herců přehrává, že k žádnému doopravdy slušnému zvratu taktéž nedojde....na druhou stranu příběh odsýpá, bitky choreograficky svou propracovaností překvapily a Adkins si hlavní roli nesmírně užil. Bavily mě taky flashbacky, které poodkrývaly ty kouty příběhu, jež divákovi nebyly nastíněny hned, a na konci do sebe všechny díly v zásadě zapadly a vytvořily sice béčkovou skládačku, ale dozajisté vtipně a odlehčeně podanou, že ve výsledku jsem výběru tohoto snímku nelitoval. Za mě dávám 70 % ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Asi najlepšie adkinsovka, akú som doteraz videl. Spojenie Scottovej bojovej šikovnosti s prostredím britského prostredia v ktorom sa pohybujú zjavy, pre ktorých stvárnenie sú ideálni Craig Fairbrass či Thomas Turgoose fungovalo, najsilnejšie scény však boli neprekvapivo tie, ktoré sa odohrávali za múrmi drsnej väznice. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)
  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)

Reklama

Reklama