Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Seriál, který mě nikdy neomrzí. U jehož konce se vždycky rozbrečím. A na jehož postavy nikdy nezapomenu. Hlavní postavy jsou nenahraditelné charaktery, které dodávaly seriálu život. Je ale dobře, že skončil. Kdyby pokračoval, nedávalo by to smysl. Líbí se mi, jak na sebe všechno nádherně navazuje, jak seriál nezapomíná na své minulé postavy, i když jsou zde s bývalými postavami scény, které při jejich působení nebyly odhaleny a potom to lehce nedávalo smysl. Postavy jsou opravdu živé a herci je dokázali skvěle ztvárnit. Scénáře k jednotlivým epizodám jsou dokonale promyšlené, i když občas se najde chybička. Nic není bez chyb. Je skvělé, že na většině dílů pracuje ten samý režisér, a to Pamela Fryman, která je opravdu úžasná.

Sherlock

Sherlock (2010)

Sice to občas zaskřípe, ale tohle je po dlouhé době pořádně udělaný seriál, který stojí za to vidět. A opravdu nemám ráda názory lidí, kteří říkají, že převádět klasické dílo z 19. století do 21. století je blbost, protože to blbost není.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Je to dobrý seriál, člověk se u něho nasměje a pokud dobře posloucháte i ty chytrý řeči, tak je možné, že se i něco naučíte. Ale je šílená škoda, že je to hodně obdobné, jako dnešní české seriály. Nedovedu si představit, že to bude mít nějaký konec, protože tohle prostě nemá už jak skončit. A když to jednou skončí, tak to bude hodně stupidní. Ale jinak je to velmi dobrý seriál a pět hvězd si zaslouží.

Panství Downton

Panství Downton (2010)

Za poslední týden jsem byla z tohoto seriálu tak u vytržení, jako už dlouho při žádném jiném. Tak skvěle napsané postavy, tolik detailů, kterých si někdy ani nevšimnete. Seriál v podstatě nemá vyhraněnou zápletku, ale mnohem důležitější jsou doba, nutný posun vpřed a vývoj postav, které si občas sáhnou na samotné dno, aby nakonec povstaly jako vítězové. Ne vždy při všech jejich osudech byli tvůrci originální (stále nechápu tu oblibu Angličanů v mladých vdovách či vdovcích), ale přesto mě jejich osudy dokázaly rozesmát i rozplakat. Nic víc už se k tomu ani napsat nedá.