Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Red Rooms (2023) 

Téma Red Rooms a fanynek vrahů jistě může být zajímavé, ale to, jak ho zpracoval scénář tohoto filmu mi připadá naprosto nešťastné, stejně jako jeho výběr do hlavní soutěže KVIFF. Kdybych tenhle film viděl v sekci půlnočních filmů, asi bych se zasmál a trochu pobavil, ale pokud to je myšleno vážně, bylo mi u spousty momentů spíš trapně.

plakát

Tenet (2020) 

- casting hruza - herecké výkony? jako vážně? - jedno klišé za druhým (jako pořát někoho baví rusáci versus agenti?) - kdybych vypnul hudbu, tak bych tomu dal 20%, veškeré napětí je dělané jen tím zvukem - podle mě se nad tím debatuje jen kvůli časovým hrátkám, které stejně nikdo nechápe bez spojlerů, takže při filmu z nich máš prd jako téma otáčení času nebo nějakých hrátek s nima je zajímavé, ale zasadit to do takového příběhu mi připadá fakt promarněná šance udělat z toho zajímavý film

plakát

Velká hra (2017) 

Strašně upovídané, dost dlouhé a na mě celkem nudné. Někdy prostě fakt, že je film podle reáné osoby nestačí.

plakát

Za každou cenu (2016) 

Dobrá atmosféra, slušný scénář, fajn herci. Trochu jsem se bál, kam to ke konci sklouzne, ale nakonec jsem byl spokojený.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Rozhodně stojí za shlédnutí. Trailer mě trochu odradil, ale film má podle mě úplně jinou atmosféru. Pár věcí bych scénáři vytkl (hlavně kolem Dixona) ale jinak dost povedený film.