Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (393)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dynamické, zábavné a s myšlienkou. Asi tri silné a dobre zahrané scény a celkovo ďalšie herecké a scénaristické potešenie. Elba a Kostner dominujú. Chastainku moc nemusím, ale tu mi neprekážala. Sorkin má možno silnejšie filmy a aj lepšie napísané, ale bavilo ma to. Forma, hudba, výstavba. Je to tradičné klišé o vykúpení a zlých rozhodnutiach, ale má to v sebe akýsi kúsok naivity, ktorá je mi značne sympatická. Taký ten Real Story kde kupodivu všetko vyjde ako má, lebo skrátka hlavná postava je taká aká je. Určite nie dokonalé, ale je to poctivá žánrovka bez prešľapov. Jediné na čom záleží je, či ste na ňu správne naladený. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Skvělý procedurální film o závislosti na vydělávání peněz. Energické, téměř bez zbytečných citových výlevů. Jessica Chastain mě poprvé přesvědčila, že dokáže utáhnout film úplně sama, Idris Elba po kratší pauze konečně zase předvádí to, kvůli čemu mu všichni prorokovali velkou hollywoodskou budoucnost. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zenska variacia Vlka z Wall Street? Ciastocne. Ale vysledkom je taka neskodna líštička, kedze film sa snazi za kazdu cenu ustrednu postavu ocistit a urobit z nej prakticky totalne neviniatko. Aka je pravda neviem a ani ma to nezaujima. Ale dvakrat velka zabava to nie je. Film je uz tradicne Sorkinovsky neskutocne ukecany. Dialogy neraz popisuju to, co zaroven vidime obrazom. Az som mal skoro pocit, ze film sledujem so stopou pre slepych. Napriek stedrej stopazi ma ale film od zaciatku zbesile tempo. Bohuzial postupne som si uvedomil, ze ma pribeh hlavnej postavy nicim nezaujal. Nie je to dostatocne komedialne alebo absurdne. Molly mi k srdcu neprirastla, takze ked riesile milionkrat obohrate problemy s otcom, tam ma to nedojalo. Jessica Chastain sa mi nikdy nepacila. Ani Costner mi do ulohy jej prisneho otca nesedel. Keby Molly odhalila vsetky tie spinavosti o znamych osobnostiach, ktore zazila, tak to mohol byt ovela zaujimavejsi film. Takze je vysledkom taka ukecana obhajoba jednej vynaliezavej zeny. 5/10. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Televízor bol zapnutý, bežala v ňom Veľká hra s mojou obľúbenou Jessicou Chastain a aj keď som vnímal iba dialógy a nie demonštrované poprsie, film stále viac upútaval moju pozornosť, takže si ho pri najbližšej príležitosti pozriem pozorne, aby som sa uistil, že štyri hviezdičky nie sú darom, ani tipom, ale racionálnym ocenením zážitku. Po štyroch mesiacoch som si film pozrel. Je vyčerpávajúci podobne ako Prípad Sloane. Diváka zavalí množstvo dialógov, odborných termínov a komplikovaných vzťahov. A to všetko trvá viac, ako dve hodiny. Nemusím ani zdôrazňovať, že k lyžovaniu, ani k pokru nemám blízky vzťah. Napriek tomu pôvodné štyri hviezdičky ponechávam. Považujem ho za ďalší mimoriadny film s touto skvelou herečkou, ktorý som mal možnosť vidieť. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain je královna rolí silných nezávislých žen, na kterých stojí celý film (kdo neviděl Miss Sloane, měl by napravit) a Aaron Sorkin je králem slov, to už všichni víme, ale neznamená to, že jeho přístup musí sedět všem. Ve filmu se 140 minut na diváka nepřetržitě valí jeden dialog a monolog za druhým a není zde žádný prostor nechat diváka oddechnout. Věřím, že pro někoho to může být až vysilující, pokud diváka film nezaujme během prvních 15 minut, zcela se ztratí a nevěřím, že se do filmu může zpátky dostat. Mě film vtáhl od první minuty, Aaron je výborný vypravěč. A pak samozřejmě je tady ten faktor, že jsem žena a příběh Molly Bloom je velmi zajímavý a inspirující, snad každá žena si během filmu musí říct, že by chtěla mít alespoň trochu takové síly, jakou měla (má) Molly. Zároveň jsem nečekala, že závěr filmu může zapůsobit i po emocionální rovině. Velmi silné 4* ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo od 9. listopadu 2016 do 9. února 2017 v Torontu. (PaTeXx)
  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama