Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (337)

plakát

Gangs of London (2020) (seriál) 

Pokud hledáte "Peaky Blinders" ze současnosti, jsou Gangs of London ideálním kandidátem.

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

Doposud nejlepší díl. Humorem a akčními scénami se film jen hemží, Reynolds a Jackman excelují a i dej je na superhrdinské filmy "snesitelný". Jasných 5 hvězd.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Tak hloupý příběh jsem už dlouho neviděl, přesto skvěle audiovizuální efekty mě "donutily" film dokoukat, nicméně zklamaní za mě osobně obrovské.

plakát

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024) 

Skvostná vizuální podívaná, kterou za mě osobně naprosto hatí jakákoliv absence byť náznaku inteligentního příběhu.

plakát

Vetřelec: Romulus (2024) 

Odkazy na díly předchozí, stísněná atmosféra a poměrně svižné tempo dělají z nového Vetřelce film, který se v celém tomto universu rozhodně neztratí a rozhodně stojí za zhlédnutí.

plakát

Pianista (2002) 

Skvěle odvyprávěný film, který dokázal naplno zachytit nacistické hrůzy páchané na Židech po čas druhé světové války, který se může svou kvalitou směle řadit po bok Schindlerová seznamu.

plakát

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024) 

Naprostá bomba. Takto má vypadat pokračování po 30 letech. Axel, Billy, Taggert, Serge, všichni opět na place, svižná akce, brilantní humor a Eddie jakoby nezestárnul ani o den. Nemám co vytknout a doufám, že film zaznamená úspěch ústící v další pokračování.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Godzilla se vrací ke kořenům a je to dobře. Příběh funguje i bez hlavního monstra, nicméně když se na plátně objeví Godzilla, tak se dočkáme směsice velkolepých efektů a velmi kvalitní hudby a především skvostné akce. Pro milovníky tohoto žánru je to takřka povinnost.

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

Ricky Gervais v životní formě. Absurdní humor se snoubí s vážným a teskným příběhem a to vše umocňuje charisma hlavního protagonisty. Jasných 5 hvězd.

plakát

Hořící Mississippi (1988) 

Tohle je prostě geniální, od výkonů Hackmana a Defoeho, přes vykreslení atmosféry "buranského" Mississippi až po pozvolna gradující děj se skvělým vyvrcholením. Jasných 5 hvězd.