Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Bodyguard

Bodyguard (2018)

Skvělý seriál plný napětí a politických intrik i přes skvělý scénář nebo třeba zvuk těží nejvíc z perfektních hereckých výkonů od vedlejších rolí, přes Keeley Hawes, až po titulního hrdinu. Richard Madden mi téměř vyrazil dech, tohle není průměrně zahraný Robb Stark nebo princ z Popelky. Těžko říct jestli to je tím, že konečně dostal postavu která mu sedí nebo za tu dobu herecky vyzrál, dost možná kombinace obojího. Každopádně mu nedělá problém přecházet od sebejistého ochránce až k těžce depresivním stavům. Zlatý glóbus naprosto zasloužený, nechápu Emmy, kde nedostal ani nominaci. Třešničkou na dortu je skotský akcent, který je naprosto k sežrání, Ma'am.

Odhalení

Odhalení (2019)

Kdyby to nebyla pravda, tak by vás ani ve snu nenapadlo, že se něco takového může stát. Někomu připadá, že se děj zbytečně vleče, ale já se ani na vteřinu nenudil. Při některých scénách jsem měl dokonce husí kůži. Vztah a houstnoucí atmosféra mezi matkou a dcerou jsou zobrazeny naprosto brilantně, čemuž nejvíc napomáhají perfektní herecké výkony. Patricia Arquette sice za roli Dee Dee získala zaslouženě několik ocenění, ale mě ještě víc uchvátili Joey King a Calum Worthy, které jsem před tím neznal a pořád tak trochu rozdýchávám znepokojení, které se jim ve mně podařilo vyvolat.

Sherlock

Sherlock (2010)

Přestože kriminální seriály moc nevyhledávám, tady jsem udělal výjimku a jak se ukázalo, byla to dobrá volba. Skvělý nápad znovu přivést na obrazovky Sherlocka Holmese spolu se skvělými scénáři, herci a mnoha drobnými nápady, jak celý seriál ještě zvednout o třídu výš, dělá z tohohle kousku, troufnu si tvrdit, nejlepší kriminální seriál vůbec.

Putování s dinosaury

Putování s dinosaury (1999)

Tenhle seriál jsem miloval. Velmi realisticky provedená počítačová animace potažmo animatronika v kombinaci se spoustou zajímavostí a spektakulární hudbou. To se prostě povedlo.