Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Velmi inspirující životní příběh,který by neměl šanci bez svaté Jane.Eddie to zahrál velmi přesvědčivě,bez nějakého slintání,z čehož jsem měl obavy.Závěr? "Podívej co jsme dokázali".Klobouk dolů Stephene!

plakát

Ledová archa (2013) 

Noemova archa v podobě vlaku,který si to krouží po zamrzlé matičce Zemi s levelovou revolucí.Vskutku originální myšlenka,ale dalo se z toho vytěžit víc.Jen zvědavost(a čekání na Eda) mě donutila to dokoukat až do konce.

plakát

Divočina (2014) 

Pacifická magistrála a mozkový výplach s dokonalou Reese.Líbili se mi flashbacky a jejich souznění s realitou, skvěle sestříhané.

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Tahle mise je sakra povedená.Za divadelní představení,vodní tobogán se špetkou kyslíku,hoňce na fichtlech a privátně-komorní finále zaslouženě plná palba.Po Jurským světě další letošní paráda,co na to řekne asi Bond?:)

plakát

Sedm dní v pekle (2015) (TV film) 

Až si zase půjdu zahrát tenis se svým sparingpartnerem,budu se muset kontrolovat,abych si na tento snímek nevzpoměl...:)

plakát

Divoké historky (2014) 

Hněv patři mezi smrtelné hříchy.V tomto filmu jej dostanete hezky zabalený hned šestkrát.Pěkně posrána porce,při který se poserete smíchy,ale nesmíte být ten na něhož se sere:)

plakát

Requiem za sen (2000) 

K tomuto snímku by se měli podávat léky pouze na lékařský předpis a pozorně přečíst příbalový leták.Dokonalá kamera,hudba a střih.Emotivní drogové porno.

plakát

Všude dobře, doma peklo (2015) 

Asi takhle.Máte doma jebatelnou Dorotku,ale ta nejebe,respektivě šestkrát do roka.A tak začnete jebat jinde a jebete a jebete,až se to pojebe.Dorotka se to,ale dojebne,až jí z toho jebne a začne jebat.Vy se z toho docela slušně vyjebete,ale nakonec se to stejně pojebe.Stručně řečeno,černohumorný jebanec:)

plakát

Hlasy (2014) 

Stačí na chvilku přestat zobat,nasoukat se do růžovejch montérek,otevřít si řeznictví a produkovat krabičkovou dietu...:) Pejsek s kočičkou Vám s tím helfnou..

plakát

3 Idiots (2009) 

Studentská komedie v indickém balení.Tři kámoši,z nichž jeden by se mohl klidně jmenovat Will Hunting..:) Je to poměrně dlouhé,ale když přeskáčete vystoupení Lord of the Dance,pobavíte se:)