Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

VOD (1)

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

Don Maty 

všechny recenze uživatele

Najhorší na celom filme je ten retardovaný úsmev toho pána, ktorým hrá každú emóciu. Strach? Retardovaný úsmev. Radosť? Retardovaný úsmev. Neviem čo tvorcovia berú, aké drogy. Možno berú ruského Krokodíla a toto vzniklo len náhodou pri záchvate trasu na zemi. Neviem ale vidieť to už nepotrebujem...2 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil jen z toho důvodu, že je to poprvé, kdy jsem viděl film, v němž se perfektně uplatnily totálně umělohmotné výrazy, jimiž je Katherine Heigl už "proslavená". Druhou hvězdičku jsem přidal, protože mě snímek přece jen trochu pobavil ve chvíli, kdy se Mona změnila v Dextera, do té doby to bylo úplně o ničem, tahle změna té hrůze paradoxně dodala trochu života. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Mať doma takú manželku, ktorá musí mať všetko (sex nevynímajúc) dopredu naplánované len preto, aby bolo všetko dokonalé, je vážne peklo. V tom prípade sa hádam aj dá prižmúriť jedno očko, že utýraný, podpapučový manželík vystrekol svoje šampanské inde. Zaplatil však pridraho, nerátal s tým, kam až je jeho manželka schopná zájsť... Ide síce o blbinku, ale je tu niekoľko momentov, ktoré mi rozhýbali brucho. Na nadpriemer to nie je, ale ako príjemná a oddychová čierna komédia by snímok nemal nikoho uraziť. 60/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímeček jsem si v experimentální výzvě nechal úplně na závěr, protože dle popisu na mě nikterak vábně nezapůsobil a zdejší hodnocení mě těžce odrazovalo. Po přečtení komentářů většiny hanících diváků jsem pochopil, že se povětšinou jedná o televizní diváky, kteří stále ještě nedošli k prozření, že sledovat nové filmy v českém dabingu, je totální píčovina. Před zhlédnutím jsem pranic od snímku neočekával a byl jsem připraven na utrpení nejhrubšího zrna. Ukázalo se, že obavy nebyly absolutně na místě. Nejenže jsem netrpěl, dokonce jsem si valnou část stopáže náležitě užil. Upřímný snímeček ze života pojednávající o tom, že stane-li se muž své ženě nevěrný se solidně vypadající pseudo nymfomankou, tak je to vždycky vina jeho ženy. Velmi mě zaskočily solidní herecké výkony ústředního dua. Patrick Wilson byl dokonalý podpantoflák a Katherine Heigl prvotřídní psychopat. Příběh obsahoval hned několik příjemných dějových zvratů, dokázal si neustále držet moji pozornost a v napětí očekávat, copak se přihodí v následujících okamžicích. Dokonce mi několikrát rozhýbal bránici. Do mého výsledného hodnocení se zřejmě měrou vrchovatou zapsalo kosmické překonání mých nulových očekávání, ale stejně si ty ošklivější 4 kousky nedovedu odpustit. Viděno v rámci 5hvězdičkové výzvy. Film mi vybrala uživatelka harfuska. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který mě od začátku do konce nepřestával uvádět v údiv. Tak nějak jsem to prostě nečekal. Svým způsobem to bylo zajímavé a napínavé, ačkoli žádný zázrak kvůli kterému bych to chtěl vidět znovu se nekonal. Mám ale rád špatné konce, protože to je život, ne zkurveně růžovej Hollywood - jak nám Američané tak rádi ukazují svět. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama