Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Z voňavých zahrad Kraje, přes zelené pláně pánů koní z Rohanu, skrze Bílé věže Gondoru, Černou bránu Mordoru, do smrtících puklin Hory osudu! Příběh se zakončil, povstaňte a vzdejte chválu Peterovi Jacksonovi za jeho veledílo a hold, který vzdal nekorunovanému králi fantasy, panu J. R. R. Tolkienovi, Howardu Shoreovi, za jeho podmanivou a dokonalou hudbu k filmu. A vůbec můj dík patří celému týmu, který se podílel na tom, aby jsme mohli uniknout do světa fantazie hobitů, elfů a trpaslíků, odvážných Lidí a čarodějů, temných nazgulů a skřetů, kdy na nás spočinulo ohnivé oko proklatého Saurona. Za mně si vůbec nejsem jistý, jestli kdy vůbec ještě budu mít takový zážitek z filmů, jako u trilogie Pána prstenů jenž byl ještě umocněn jejich prodlouženými verzemi. Smekám svůj pomyslný klobouk a zas a znovu se nechám unést do čarokrásné Středozemě!

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

"VYKRADLI OBCHOD S ŽERTOVNÝMI PŘEDMĚTY. VZALI 15 EURO A PRDÍCÍ SÁČEK." Reno a Depardieu si tady sedli! Vyřechtanej film, který si prostě musíte dát!

Poslední Mohykán

Poslední Mohykán (1992)

Poznali jste někdy sílu? Sílu charakteru? Sílu příběhu? Sílu hudby? Ne!? Pak The Last of the Mohicans je ten pravý film, kde poznáte tyto artikly. Příběh je možná suchopárný, ale věřte že není, postavy jsou možná suchoprdlý, ale věřte že nejsou! I přes svou jednoduchost, tohle je film, co si zaslouží jen chválu. Příběh, dialogy a hudba je pohlazení pro vaši romantickou duši!!! Magua je záporák, kterýmu fandíte a Mohykáni jsou ti, které hledáte mezi hvězdami na noční obloze a slyšíte jestřabí, či sokolí vřískot na indiánském nebi!!!! “ZŮSTAŇ NAŽIVU, BUĎ SILNÁ, ZA JAKOUKOLIV CENU A JÁ SI TĚ NAJDU!" "ANOTHER WAY YOU GO I WILL FIND YOU...!"