Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení režiséři (10)

Danny Boyle

Beach, 28 days later, Sunshine, Slumdog Millionaire. Podívejte, pochopíte.

Graham Linehan

Točí někdo kultovnější seriály než Graham? Nemyslím si.

Matthew Vaughn

Až na trochu zklamání na konci Kickass, zatím jede Matthew bez chyby plnou parou do filmového nebe pro nejlepší režiséry.

Edgar Wright

Edgar, Shaun, Hot Fuzz a Scott Pilgrim vs. the World, muthafucka!

Christopher Nolan

Osobně si myslím, že jde o současného nejlepšího režiséra a scénaristu v jedné osobě. Ale ještě si počkám na posledního Batmana. Korunovace bude až potom.

Zack Snyder

Kariéru začal kvalitním remakem zombie horroru. Vám se tím nezalíbil? Jestli ne, tak by vám mělo stačit 300 polonahých sparťanů. Že jste homofobici? A co kvalitní zpracování komiksové legendy? Ach, nejste fanoušci. Nevadí, protože pak poslal 5 polonahých slečen řezat a kosit vše od nazi zombies až po středozemské skřety. To že je málo? A nejste trochu vybíraví?

Quentin Tarantino

Kdybych si mohl vybrat, která pohádka se stane skutečností, vybral bych si tu Quentinovu o konci 2. světové války. Je totiž fakt stylová. Kdo to neviděl, tak šup na to, ale předtím povinně všechny jeho předchozí filmy. Nudit se nebudeme, protože jsou všechny parádní.

Sylvester Stallone

Chtěl bych ho mít i v hercích, ale nějak je málo místa. Každopádně jako pana herce i režiséra ho uznávám za oddanost dvoum filmovým postavám, kterým dal srdce bojovníka a pěsti z ocele. Kdo neví o koho jde, nemá tu co dělat. Myslím u mě v profilu, ne na csfd =D.

Steven Spielberg

Je to hitmaker. To mu nikdo nevezme. Prostě umí natočit téměř jakýkoliv žánr a to tak kvalitně, že se pak nelze divit, že jsou z toho filmové legendy. Stevene díky.