Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Pod černou vlajkou (2014) (seriál) 

Dobrodružný, napínavý seriál o pirátech, který mě nadchnul, bavil a i když poslední díl mě po shlédnutí celého seriálu hodně zklamal,tak i přesto si zaslouží plný počet a doporučila bych ho vidět. Piráti jsou drsní, ženský vychytralé, skvělá hudba, kostýmy, děj napínavý,láska, atd. atd. atd. Podívejte se na tento seriál a určitě vás překvapí osudy jednotlivých pirátů...

plakát

Velká šestka (2014) 

Roztomilý animák, kde se zasmějete, ale naopak vás i dojme. Miš maš ukázka superhrdinů na konci dle mého názoru ani být nemuselo, ale až tak filmu neuškodilo.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Seriál jsem začala sledovat na základě přečtení knih od Georga R.R.Martina, které doposud napsal. Fantasy seriál je plný intrik, akce, smrti, atd., zkrátka se stále něco děje. Zvláštností seriálu je, že není "hlavní hrdina", sympatie jednotlivých postav se v průběhu života mění nebo umírá...(Viz Deníček)

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Kdo má rád středověkou kulturu s nádhernou hudbou, dobové kostýmy a severskou dobrodružnou, vikingskou a napínavou atmosféru s nepředvídatelným dějem, musí vidět. Hlavní hrdina je neuvěřitelný sympaťák.(viz Deníček)

plakát

Zúčtování (2016) 

Vlastně není ani co vytknout, jen trochu děj místy chaotický . Příběh jednoho matematického génia, který rozhodně není obyčejný, stojí za to vidět. Ben Affleck dost překvapil.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Jak se budí princezny a různé další verze Šípkové Růženky se můžou jít zahrabat. Krásná fantasy pohádka s nádhernou přírodou a roztomilou princeznou. Pointa celého příběhu ukazuje lidskou chamtivost, zradu, ale hlavně sílu pravé lásky.

plakát

Constantine (2005) 

Ano, takto si představuji film o démonech, andělích a o strašlivém pekle. Kdo jiný by mohl hrát cynického a protivnýho sobeckého vymýtače než Keanu Reeves. Role mu opravdu sedla. Výborný akční fantasy horor ☺

plakát

Plán útěku (2013) 

Viděno podruhé a zvýšeno skóre. Vždyť je to super akčňák s legendami: Stallone a Schwarzenegger. Spolupráce jim šla velice dobře. Mít za povolání útěky z vězení je neobvyklé, ale ve filmu dost napínavá podívaná.

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Typický otravný detektiv s baloňákem a doutníkem, vypadá jako neschopný bezdomovec, ale jeho způsob vyšetřování do detailu promyšlené vám kolikrát až zatají dech. Je až nepříjemně otravný a vlezlý, ale má to své kouzlo.