Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (62)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Ukázka toho, že je Pitt o pár příček výš, než DiCaprio co se herectví týká a jedno velký Fuck you Manson family alá Tarantino. Nic víc, nic míň.

plakát

Život (2017) 

Sci-fiáda na druhou... kung-fu Flubber Robina Williamse v podání šedýho šlemu z vesmírného tajuplna, se po čase zdá být geneticky upraveným spermatem Stevena Hawkinga, který se za každou cenu potřebuje dostat ještě jednou na matičku Zemi, aby dokonal svůj odkaz lidstvu, protože Teorie všeho není podle jeho představ.

plakát

Román pro muže (2010) 

Viewegh má velice kvalitní příběhy a Donutil je dost dobrej herec. Bohužel na popud Donutila napsal Viewegh scénář, který trpí velkou snahou o napsání díla přímo pro Donutila a naopak Donutilovo hraní trpí tím, že příběh je psaný na tělo nevím komu, ale Donutilovi moc ne.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Český filmy poslední dobou moc nemusím, ale kmotr je perfektní. Je to banálně napsaný scénář, ale tady na ten příběh to sedí perfektně. Vetchý alá Vedral mi chvílema připomínal Luňáka z přeboru, ale když bylo zapotřebí dát důraz na to, že má bejt za hajzla zahrál to perfektně. Na pět hvězd to není, ale u mě je český film se čtyřma zářezama perfektní.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Super příběh a konečně zase po dlouhý době kvalitní gangsterka! Ježiš, když si vzpomenu jak jsem se před týdnem trápil u Legend zločinu s oslizlým Hadrem v dvojroli o dvou braškách, co si mezi sebou kontrolujou každej pupínek na prdelce.

plakát

Špatný krok (2015) 

Tak trochu komicky provedená gangsterka se spousty zbytečnejch kydů a praštěnejch scén vyzdobených z modelíny uplácanou imitací Johna Travolty požívajíc zelený guláš z mixovaných žab a kaktusových výhonků vykouzlila na mé tváři tříhvězdičkový úsměv. To platilo pouze do do by, než jsem viděl posledních deset minut filmu.

plakát

Muž na laně (2015) 

Nevím proč se obtěžovali natáčet film o něčem sice zajímavém, ale tak nudném zároveň a hlavně, když už to v roce 2008 někdo udělal. Film o tom jak někdo chodí po špagátu je zbytečný výstřel do tmy, protože není to ani tak o tom co a kdo to dělal, ale kde to dělal. Takovejch šplhounů je plnej svět.

plakát

Osm hrozných (2015) 

I mistr tesař si někdy utne ruku až u ramene, to se holt stává. Já obdivuji jeho táhlé dialogové scény, ale tady mi prostě ta první hodinka filmu nějak nesedla a na to jakou to má stopáž mi to přišlo celkově ulajdané, ale dobrý to bylo o tom žádná. Nenapadlo mě jen , že ještě někdy budu na filmech written and directed by Quentin Tarantino hledat mouchy. Osm hrozných je jasným důkazem toho, že Nespoutaný Django nasadil laťku neskutečně vysoko a v Tarantinovské neofiko trilogii na plné čáře vítězí za panchartama a onou komentovanou osmičkou.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Dlouhý. Chvílema nudný. Animace Mědvěda byla na hraně, ale to stádo bizonů to měla bejt asi vzpomínka na Cestu do pravěku. Když Džony Rambousek skákal na strom, tak to taky přežil, ale udělal si bebí, no a Leoš to zmáknul beze šrámu, zatímco kůň vypadal jak po srážce s Pendolinem. Parodie na velbloudí spacák co si udělal Bear Grylls v poušti aby v noci nezmrznul se osvědčil právě v tý poušti, kde sice v noci mrzne, ale přes den je palermo, takže vylézt ven asi nebude problém. Rád bych viděl někoho jak se sápe ven z na kost tuhý mršiny. Byl jsem zklamán.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Kobrety s Žofkou... no co dodat jeden blbej, druhej taky feťák a od rána do večera zmrsklá matka na gauči. Krásnej pohled na prosperující českou rodinku.