Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Teorie všeho

Teorie všeho (2014)

Krása! Krása! A zase Krása!! Vše co má film mít, tak tento má. Silný příběh, dechberoucí výkony hlavních aktérů a tu správnou atmosféru v prostředí krásné Anglie. Výkon Eddieho Redmayna mi naprosto a totálně vyrazil dech. Už od doby, kdy jsem ho poprvé viděla v TV sérii Pilíře země, tak jsem věděla, že se tu pomalu a jistě rodí nová hvězda! Tento herec se zkrátka zlepšuje fenomenálním stylem, že je to až k nevíře. A teď, mě naprosto odzbrojil. Jeho mimika, jeho gesta a zkrátka vše co udělal, bylo dokonalé. Rozhodně si dal záležet i na maličkostech a jeho rozdíly se skutečným Stephenem Hawkingem jsou minimální. Doufám, že toho Oscara vyhraje! A Felicity Jones – Hawkingova žena a láska života. Výkon této herečky byl taky velmi dobrý, na tuto roli se hodila parádně. Celkově film hodnotím jako to nejlepší z nejlepších, co jsem zatím letos viděla. Proto za mě 5*.

S láskou, Rosie

S láskou, Rosie (2014)

Můj názor je NÁDHERA. Krásně a výstižně zachycený vztah dvou nejlepších přátel, který má humorný podtext a zároveň některé diváky rozněžní. Samozřejmě to mohlo dopadnout i lépe. Kniha je oproti filmu mnohem obsáhlejší, kde spisovatelka líčí všechny roky života Rosie a Alexe, oproti filmu to však byla chvílemi míšenice. Ale podařilo se z toho pěkně vybruslit a vznikl tak dosti povedený snímek :) Lily je super herečka, která má rozjetou slibnou hereckou kariéru a Sam totéž. P.S. Jejich anglický přízvuk miluju! Za mě 5*.

Anna Karenina

Anna Karenina (2012)

Keira Knightley jako krásná a éterická Anna zazářila. Kdo by taky nezazářil v takových nádherných kostýmech, no ne? To byl fór. Keira už nejednou dokázala, že je velmi dobrou herečkou, a to že ji tento romantický žánr svědčí, jsme neviděli pouze jednou. Aaron jako Vronskij nebyl nejhorší ale ani mě moc nepřesvědčil. Spíš mi připadal jako úchylnej strejček od vedle. Jeho asi ´sexy´pohled vypadal spíš jako perverzáckej pohled starého úchyla. Ale kostýmy vystřídal vskutku úchvatné..to musím uznat a v některých chvílích jsem si i říkala, že mu to sluší, ale to by nesměli zaostřit kameru na jeho pokřivenej obličej. Jude Law je prostě Jude Law..ten ani hrát špatně neumí. Přesvědčil mě a na chvíli jsem úplně zapomněla, že je to můj oblíbený sexy herec středního věku. Celkově tento film hodnotím velmi kladně, protože mě totálně dostaly ty divadelní kulisy a zkrátka celé nezvyklé zpracování tohoto díla. Výběr herců si myslím bylo dobře promyšleno. Hudba..krásná. Kostýmy..nádhera. Sice se tam našlo i pár nudnějších chvilek, ale čert to vem. Anna Karenina je zkrátka klasika..a tento film se povedl! Za mě 4 *.

Dánská dívka

Dánská dívka (2015)

Příběh muže, který se cítil být ženou. Snímek je úžasnej.. popravdě mě dostal a donutil se zamyslet nad tím, jak to mají někteří lidé doopravdy těžké.. nebýt tím, kým chceme je potlačení naši podstaty.. a to je vážně špatné. Einar/Lili byla silná osobnost, která vše přetrpěla a stála si za svým. Stála si i za tím, že podstoupí dvě nejrizikovější operace, které nikdo jiný před ní nepodstoupil.. Výkon Eddieho Redmayna byl dokonalý.. po chvilce jsem ho přestala vnímat jako muže a už tu byla jenom ta plachá žena - Lili. Alicia Vikander byla též úžasná, ovšem jako vždy. Celkově se mi snímek líbil.. nemám co vytknout.. prostě napsáno ŽIVOTEM.

Deadpool

Deadpool (2016)

Ou jééé.. tak tohle je nejlepší! Po shlédnutí prvních deseti minut jsem okamžitě zalitovala toho, že jsem na to nešla do kina, ale i tak to stálo za to! S přítelem jsme se doslova váleli smíchy na podlaze. Pro mě/nás je tohle absolutně nejlepší Marvelovka.. a to bez debat! Musím hlavně podotknout, že Ryan Reynolds byl sexy, i když vypadal jako kdyby jeho obličej ojelo avokádo. Své charisma si uchoval.. hlavně svýma hláškama, které mě dostávaly do křečí. Mělo to náboj, mělo to prostě všechno, co by podle mě film měl mít. Prostě 5*!!!