Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Narozdíl od dalších filmově zpracovaných fantasy románů se seriál drží své knižní předlohy a velice věrně vystihuje atmosféru jednotlivých kralovství a osobnosti postav a až na pár drobných nesrovnalostí se režie do děje nesnaží nějak zasahovat zkracovat děj nebo vynechavat jednotlive scény. První série má ode mě 100% a jediné co mi scházelo byl nějaky ten výraznější střet(když nepočítám Neda s Jaimem). Druhá série za celkový děj 80% ale jelikož poslední 3 díly byly opravdu skvělé( za nejlepší považují 7 díl kde se střetne Stannis s Tyrionem, který nahradi zbabělého Joffreyho v čele vojska.) 3. Série 90% hlavně i za omezení sexu v celé sérii. Nejoblíbenější postavy. 1. Série - Eddard 2. Série - Tyrion, Arya a Jon 3. Série - Tyrion, Daenerys, Arya a Jon 4. Série Jon, Tyrion, Arya a 5. Série Jon, Tyrion, Daenerys.

Daredevil

Daredevil (2015)

Ze začátku může být možná těžké přejít z Daredevilova klasického obleku ďábla na černý suit, proto jsem Neflixáckého Murdocka poprvé zavrhnul. Při shlédnutí prvního dílu se však zdálo, že černá Daredevilovi sedí do temné atmosféry mnohem lépe než jeho křiklavě červená barva. Lehké zklamání přišlo ve druhé epizodě, kde závěrečná bitka ve stylu The Raid zaskočila záběrem na jeden zátah. Po opětovném shlédnutí jsem však zjistil že je to nejskvělejší souboj série a černý oblek jsem si více než oblíbil. Proto mě v poslední epizodě mrzelo že Matt změnil vzhled ve svůj SKORO klasický ďáblův vzhled, i přesto že je tento nový oblek opravdu skvělý, ta jeho černá maska mi bude v příběhu dlouho chybět. Ještě rozhodně nesmím zapomenout podtrhnout reálnost všech soubojů (žádné kolosální bitky superhrdinů, při kterých se bortí budovy, ale tvrdá pravda pouličních rvaček, kde může každá i adekvátní důsledky utržených ran. Vedle Johna Wicka je Daredevil nejrealističtěji zpracovaný seriál posledních 15ti let.

Sherlock

Sherlock (2010)

Styl jakým Sherlock rozlouskává případy je jednoslovně... GENIÁLNÍ. Navíc kamera i scénář jsou natolik zajímavé, že ihned vtáhnou do děje. Nelze tedy upřít fakt, že převedení Sherlocka do 21. století se povedlo na výbornou.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nezapomenutelná pětice přátel, scházejících se po dlouhé roky v tom samém baru, v tom samém boxu a zažívající spousty legendárních historek vtipně komentované Tedovým starším já. Tenhle seriál je prostě skvělý.

Flash

Flash (2014)

První série skvělá, rozjezd na můj vkus dobrý. Snad se ve druhé sérii nedočkáme podobnému zklamání jako u Arrowa.