Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Kingsman: Tajná služba

Kingsman: Tajná služba (2014)

Tenhle film je pro mě jeden z nejlepších, které jsem kdy viděl. Až neuvěřitelně se občas jeví spojení akčních a komediálních prvků, když v průběhu vážné scény najednou nastane komický zvrat, který by nikdo nečekal, jako například ohňostroj při vybouchutí čipů v hlavách. Takové scény dodávají filmu neskutečnost šťávu a já jsem se ani sekundu nenudil. Colin Firth opět ukázal, jak širokou škálu rolí má ve svém arzenálu, novodobého "Jamese Bonda", který zaučuje svého nástupce, zahrál excelentně. Kdybych mohl, dávám 6*.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Nádherný film se skvělými hereckými výkony v těžkých rolích. Každý herec individuálně předvádí, že patří do špičky mezi českými herci. Některé komediální scény jsou naprosto bezkonkurenční a i když jsem je viděl už mnohokrát, tak mě vždy dokážou odrovnat. Dramatické prvky jsou silně zasazeny do příběhu, který krásně působí jako celek a dává filmu neskutečnou šťávu. Už si neumím představit Štědrý večer bez Pelíšků. Jasných 100%.

Zkus mě rozesmát

Zkus mě rozesmát (2011)

U tohoto filmu se vždy neskutečně pobavím, styl humoru tohoto filmu je velice nenápadný a vychází se skvělých hereckých výkonů Adama a Jennifer, kteří své role zvládli naprosto dokonale. Adam Sandler je dokonalou ukázkou moderního komika, kterému role jako tato sednou jak ulité a Jennifer Aniston je mu naprosto rovna jak v síle skrytého humoru, tak v přirozenosti, která se mi na ni velice líbí. Zvraty jsou v některých momentech velmi nečekané, ale o to víc ve výsledku potěší a jako celek to působí jako příjemný film, u kterého se chvílemi i smíchy popadám za břicho. U mě 90% a vřele doporučuju!

Ženy v pokušení

Ženy v pokušení (2010)

Geniální herecký výkon Elišky Balzerové v roli postarší dámy s mladistvým apetitem je "trademarkem" této skvělé komedie, u které jsem se skvěle bavil i přes lehké střídání vážnosti situací, které postavy v průběhu řešili. Celkově film působí velmi příjemně, zábavně a komplexně ukazuje sílu vztahů. 90%