Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (68)

plakát

Srbský film (2010) 

Většinu věcí, co lidi napadne, také realizují.

plakát

Tajemství a smysl života (2023) 

Měla jsem velká očekávání, která se nenaplnila. Na komplikovaných vztazích aplikován jednoznačně a jednoduše zákon karmy a převtělování. Film se mi nelíbil, byl dlouhý a neustále se opakovaly stejné myšlenky. Dvě hvězdy dávám za počítačovou grafiku. A chudák Eva, nikdy se nedozvěděla, že jí Max zahýbal, takže žijí ve lži a dohromady si tam všichni žili šťastně až do smrti. Vadí mi též propagace alternativních postupů léčby u rakoviny, která je zde podávána jako něco, co se má standardně podařit, stačí, když tomu věříte....

plakát

Domestik (2018) 

Vydržela jsem to, ale za mě nuda.

plakát

Černobyl (2014) (TV film) 

Dívala jsem se z nouze v TV. Nesleduju romantiku, možná proto se mi to líbilo a nic závadného jsem na filmu nepozorovala.

plakát

BANGER. (2022) 

Měla jsem problém ze začátku filmu, než jsem si zvykla na sprostotu a roztřesený obraz. Ale pak mě to vtáhlo a překvapilo. Ale jinak se mi to líbilo, nic podobného jsem snad ani neviděla.

plakát

Stopař (1986) 

Díváno v rámci sjíždění filmů Rutgera. A za mě slušný film, horor, krimi vše v jednom.

plakát

Zátopek (2021) 

Tož pobrečela jsem si dojetím, ale to bych brečela i u dokumentů z té doby. Za mě plochý film, v podstatě žádný děj. Nudné pasáže. Úplně si nejsem jistá, čím chceme v Hollywoodu oslnit.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Dlouho očekávaný film moje velká očekávání nesplnil. Od půlky už jsem zívala a čekala na konec. Nelíbila se mi rozstřesená kamera, střih, podivný scénář, do konce filmu jsem nepochopila, o co jde. Skály pěkný, ale bylo jich moc. Smrky ve středověku. Některé věci nepravděpodobné.Till by byl lepší Žižka. Podivný projev pana Rodena. Hluchá místa, zbytné dialogy ...

plakát

Kandidátky (2022) odpad!

Není nad to ztrapnit se před národem.