Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama

Oblíbení uživatelé (46)

Fr

Fr

Podle mého nejlepší uživatel na Liberecku. Je fakt frajer v tom, že se snaží vše, co ohodnotil, také vkusně okomentovat tak, aby to člověka "bilo do očí".

Enšpígl

Enšpígl

Jeho komentáře sleduji už dlouho, vždy mi bohatě představí konkrétní film a dodá mi tak pevnou představu. Vzhledem k tomu, že hranou produkci moc nesleduji, ale přesto jednou za čas se na ni rád podívám, mi jeho zpětná vazba pomáhá při výběru.

Jeoffrey

Jeoffrey

Pohodovej týpek a dobrý kamarád. Snaží se ukazovat hlavně u nejnovějších anime seriálů a doporučovat komunitě jen to nejlepší. Máme velice podobné hodnotící názory. Je to dobrej parťák na cony, se kterým si rád zajdu na kus žvance a na pivko. :)

TomX2

TomX2

Další týpek, se kterým mám hodně společného. Anime a okaté slečny a do toho romance... Myslím, že tahle kombinace mluví sama za sebe; hledám fanoušky s podobným pohledem na ten malovanej svět z Dálného východu.

Scalpelexis

Scalpelexis

Místní průvodce světem anime, který rád utrousí sem tam i nějaký komentář. Občas máme podobné názory, avšak převažuje rozdíl v pohledu na svět z jeho pohledu konzervativce a mého jako liberála. Ale proč ho tu nemít, že?

Zíza

Zíza

Jedna z mála uživatelek, která si po právu zaslouží své místo mezi mými Oblíbenými. Její přednášky na festivalech mě pokaždé zabaví. Primárně se věnuje východoasijské filmové produkci. Pomáhá mi doplňovat chybějící profily filmů, za což jsem velmi vděčný.

balone

balone

Aktivní hodnotitel anime tvorby a zakladatel Klubu diváků japonských a jihokorejských filmů, jehož jsem členem. Jsem velmi potěšen, že jsem se dostal mezi elitu, která hodnotí východní tvorbu. Tento uživatel nemůže v mé sekci chybět!

Larky

Larky

Další z ojedinělých uživatelů, co hodnotí málo sledované anime seriály a OVAčka. Je skvělé, že se do toho po dlouhé době zase opřel a patří znova mezi aktivní anime příznivce. Zajímají mě jeho hodnocení a patří mu, stejně tak jako i jiným uživatelům, čestné místo v mých Oblíbených.

Hees

Hees

Slovák, který mě svým hodnotícím názorem dost překvapil. Nečekal jsem, že bude mít tak podobné názory jako já. Samozřejmě, někdy některému titulů přilepší a dá mu lepší hodnocení, než bych dal já, avšak to já chápu. :)

DaweForeman

DaweForeman

Nekompromisní kritik, který se nebojí dávat nižší hodnocení, pokud mu titul nesedne. Zaujal mě svými zajímavými komentáři.

yenn

yenn

Aktivní anime fanoušek, který se zabývá vším, co je s Japonskem spojené. Patří mezi první uživatele z komunity na ČSFD. Stejně jako já vymetá téměř každý japonský festival.

Ryuuhei

Ryuuhei

Bývalý bloger a anime kritik, který mě dostal na myšlenku se také podílet na anime kritice. V současné době už anime moc nesleduje, nicméně se alespoň věnuje filmové produkci. Poskytovatel přístřeší v dobách festivalových krizí a dobrý kamarád, který mi pomohl, když mi bylo nejhůř.

Hromino

Hromino

Čech dlouhodobě žijící v Japonsku. Zaujal mě svými postoji k animované tvorbě, kterou sleduje z první ruky. Avšak především mě těší, že nezanevřel na naší malou zemičku a náš jazyk. :)

KiritoSenpai

KiritoSenpai

Už patří spíše mezi odpadlíky, kdy se zajímá především o realitu, nicméně tu po sobě zanechal velkou stopu v hodnocení anime, takže i přesto má smysl ho mít mezi Oblíbenými.

Toyotomi

Toyotomi

Sice ho tu mám jen do počtu, ale kdysi tu býval aktivní a jeho názory mě i po té dlouhé době stále zajímají. V současnosti se věnuje vlastní tvorbě na Youtube a Twitchi, ale člověk nikdy neví, kdy se může vrátit.

Kordus

Kordus

Velmi známý vypravěč homosexuálních povídek v Agraelově komunitě, které měly svůj neobyčejný šarm. A v neposlední řadě také anime fanoušek.

Lusi_cz

Lusi_cz

Přednašečka na anime festivalech, která vtipným způsobem, především v posledních letech, mluvila o Japonských reáliích. Občas ještě koukne na nějaké to anime.

DanQ

DanQ

Oficiální překladatel tištěné mangy v Česku a velmi aktivní člen komunity především na Facebooku. Přesvědčivý chlápek, nejen za přednašečským pultíkem.