Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (73)

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Hraje si to na něco, čím to není.

plakát

Tenkrát poprvé (2020) (seriál) 

Vypravěči jsou cringy, ale jinak má tenhle seroš příjemné chill vibes.

plakát

Ďáblova past (1961) 

Příběh je to moc zajímavý, ale film se vleče jak tejden. Zásah neviditelné ruky boží spravedlnosti potěšil, ale než k tomu došlo, musel jsem si párkrát schrupnout. Poloviční stopáž by klidně stačila.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Slitina (2022) (epizoda) 

Asi jediný opravdu zábavný díl série. Kromě hloupých dialogů jsme se dozvěděli i něco zajímavého, trocha napětí, Morfydd konečně trochu hrála. Pěkné to bylo. Ale jako záplata na celkové zklamání to stačí jen sotva. Z miliardového rozpočtu padla polovina na triky, druhá polovina zřejmě na hromady koksu pro scénáristy, jinak si to nedovedu moc vysvětlit.

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Sice se to odehrává v Olomouci, ale všichni herci mluví, jako by se narodili na nástupišti metra Můstek. Nemůžu uvěřit, že z veřejnoprávních peněz platíme takto bizarní betonování pragocentrické kulturní hegemonie. Hej, pane Hřebejku, až někdy vytáhnete paty z hausbótu u Smíchova, zkuste si do té Holomóce zajet a poslechnout si, jak se tam mluví!!! Praha není pupek vesmíru a pražština není žádný esperanto naší doby!!! Co se výkonů neherců týče, Ventolin za 5*, protože v jeho roli nebylo co zkazit. Katarzia jako karikatura pokrokové umělkyně za odpad. Fakt neumí hrát a její postava je úplně zbytečná. Vymyslela tam ale docela dobrý umčo, ta pornokrabice a folklorní sexuální pomůcky se mi moc líbily.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Oko (2022) (epizoda) 

Galadriel má tu nejlepší zbroj, jakou můžete na obrazovkách vidět - plot armor. Přežije pyroklastický proud, nevyčuchá ji skřet. Elendil nemá koule jí dát přes držku, ačkoliv mu pravděpodobně zabila syna a celou Númenorskou zahradu Eden zatáhla do průseru. Ale Isil má vlastně taky plot armor, takže se o něj bojíme zbytečně. V příštím díl ho najde kůn, jako Aragorna o pár tisíc let později. Amazon chce totiž naše slzy. Ale mý neuvidí. Linku s chluponohama mám už chuť přeskakovat. Snad se na Prime brzy objeví tlačítko "Přeskočit nezajímavý gremliny, ze kterých je mi čímdál víc trapně".