Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Pro mě tutově ten nejlepší seriál, který jsem kdy viděl!!! Je sice pravda, že s přibývajícími sériemi kvalita upadá, ale u kterého seriálu se toto s postupem času nestane??? I tak se člověk u nových dílů často zasměje. O kvalitě a popularitě seriálu svědčí i fakt, že i v dnešní době se různé hvězdy přímo perou o to, aby mohli v seriálu účinkovat, i za cenu toho, že si z nich tvůrci udělají legraci. Hvězdy, které mě zaujaly: Mick Jagger, Keith Richards, Alec Baldwin, Kim Basinger, Stephen Hawking, Stan Lee, Mel Gibson atd. Mohl bych tu vypsat všechny skvělé hlášky, to by ale zabralo spoustu času. Pro mě 11 bodů z 10 :-)

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Tento seriál jsem si velice zamiloval a nedělá mi problém si jej pouštět stále dokola. Samozřejmě mluvím pouze o prvních 8 sériích seriálu, ve kterých vystupuje Charlie Sheen. Alan i Charlie se do svých rolí opravdu hodí a hlavně u Charlieho jde vidět, že hraje v podstatě sám sebe a užívá si to. Jednoznačně 5 hvězdiček, i když po tom co se Charlie usadí s Chelsea, seriál jemně ztratí svůj smysl :-)

Futurama

Futurama (1999)

Futuramu jsem poprvé viděl asi v roce 2006, samozřejmě v původním dabingu. Tvůrci si s tímto seriálem hodně pohráli a myslím, že se jim to povedlo! Vyskytuje se zde mnoho vynálezů, potrhlých výrobků v obchodech a mnoho vtipných odkazů na minulost (Madison Cube Garden). Po shlédnutí česky dabované verze na Prima Cool se mi sice udělalo hodně zle, ale tím se ovlivnit nenechám. Uděluji 5 hvězdiček, přičemž musím říct, že lepší než Simpsonovi, tento seriál určitě není!

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Bezvadný britský sitcom, na který jsem se koukal už jako malý kluk. V podstatě jsem se díky tomuto seriálu dověděl, že existovala nějaká 2. světová válka. Myslím si, že celkem věrně, i když s velkou nadsázkou, popisuje tehdejší poměry ve válkou okupované Francii. Je zřejmé, že britští tvůrci si z francouzů a němců dělají legraci, ale nezapomněli ušetřit i sami sebe v podobě britských letců. Měl jsem tu čest seriál shlédnout v původním znění i s českým dabingem a musím podotknout, že tento seriál je jeden z mála, kterému dabing neuškodil. Postavy vystupují přirozeně a nepřehrávají, je zde plno bláznivých převleků (LeClerc) a nápadů (Michelle) a také spousta nezapomenutelných hlášek. Vtipy se sice ke konci seriálu opakují, ale kvalitě to příliš neuškodilo. Seriál, který vždy zvedne náladu a zaujme, i když se u něj zrovna netřískáte do kolen.