Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Velký dar (2017) 

Dobrý Will Hunting v dětském provedení. Dojemné a vtipné momenty se střídaly v tomto filmu, který mě chytil za srdce.

plakát

Prázdniny (2006) 

Top 10 romantická komedie všech dob

plakát

Psí poslání (2017) 

Krásný, velmi dojemný a romantický film. Jednotlivé životy pejska jsou někdy štastnější a někdy chmurnější, stejně jako životy páníčků a pániček. Každé zanechají ve vás jiné pocity. Jsem moc šťastný za závěr, jak to dopadlo.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Očekávání bylo nízké. Během malé chvilky jsem byl svědkem gradujícího zobrazení postupného alegorického boje světla a temnoty. Skvělé zobrazení dobového prostředí prvních usedlíků, kdy jejich zbraní byla puška a víra v Písmo.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Když opomenu dnešní tlak, módu a společenskou objednávku v podobě feminismu, migrace a jineho, kdy zachránce (lépe by mělo být zachránkyně, aby se to někoho nedotklo) a zaroveň i vylepšené ženské ochránkyně, tak se jedná o napínavou akční jízdu bez nějakých vyloženě trapných či hluchých míst. Nejlepší díl od dvojky.

plakát

Pasažéři (2016) 

O tomhle životě se mi zdá a sním každý den, když ráno musím vstát a jít do práce ze svého příjemného domova a teplého pelíšku.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Sicario je skvělý film odehrávající se v Mexiku, kde lze tradičně očekávat problematiku drog a kartelů. Film bych přirovnal k výtečnému Traffic - nadvláda gangů. Opět se ukazuje nekonečný a všudypřítomný problém drog. Kromě skvělých herců, déje, hudby a spádu, tak je podařeně rozebrána psychologie postav. Mně zaujal vedlejší obrázek mexického otce rodiny, podplaceného policajta. Přes den vzorem dítěte, večer prostředník mafie. Nakonec zaplatí a trpí opět rodina.

plakát

Noční můra v Elm Street (1984) 

Kultovní podívaná, kterou jsem vidél po více než 20 letech a líbí se jeśtě více. Atmosféra, hudba, lekačka, ztvárněni Freddyho pohyby, mluvou...

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Časem se stane série Sicario kultem. Tohle pokračování je již nyní nejlepší akční podívaná roku.