Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) 

Více se jen kecá a natahuje děj. Minimum napětí a lekačky, kdy by jste chtěli odtrhnout zrak nebo vypnout zvuk. Slabý a podprůměrný téměř výhradně černošský film.

plakát

Klan Gucci (2021) 

Nemastné a neslané. Šíleně dloooouhé. Netuším, proč bych si to měl někdy v životě pouštět ještě jednou. Žádné bomba scény, kultovní hlášky. Z mého pohledu chyběla kvalitní a bombastická hudba, kterým by se filmu dodala šťáva.

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Na zhodnocení by mi stačilo slovo „zklamání”. Očekávání a radost z návratu kultovní série vystřídalo při shlédnutí nuda a ubohost. Ztráta času. Parodie na Matrix sérii.

plakát

Dolittle (2020) 

Ano, film není žádný zázrak, pohádka na každé vánoční a jiné svátky taky ne. Dokonce nominováno na americkou malinu pro nejhorší film či výkon. Mně to však přišlo jako pohodové koukání pro děti a rodinu. Bohužel mi neseděl ten konec s drakem.

plakát

Emma. (2020) 

Film bez jiskry a zaujetí diváka. Čekal jsem kvalitku ve stylu od Jane Austinové. Koukatelné je prostředí a kostýmy. Slabé.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Tenhle film táhne vynikající herecký comeback Jima Carrey. Nepřehrává a má výborné stírací hlášky. Celkově takový filmový průměr.

plakát

Ad Astra (2019) 

Nuda, nuda a zase nuda. Prvních pár minut má trošku spád a pak nic, kdy jen scéna s opicemi má napětí. Otřesné zakončení bez zvratu a momentu překvapení. Ztráta času.

plakát

Aladin (2019) 

Mrzí mě jen, že z toho udělali muzikál.

plakát

Gentlemani (2019) 

Totálně nenaplněné očekáváni. Pomalý spád děje, nudné okecávání a vyprávění příběhu. Koukáte a doufáte, že teď se to konečně rozjede podle hodnocení tady a ono nic. :(((

plakát

Chlapi sobě (2019) odpad!

Film mě od první minuty utvrzoval na jasný odpad bez diskuze (humorem má být, že spícímu kámošovi někdo mlátí svým pytlíkem o tvář, záběry na šukající páreček v koupelně na návštěvě u rodičů, týpek šukající starou bábu v dodávce aby si vydělal prachy na závod a pohled na povadlou kůži, tajné vylití spermatu do pina colady, závod kdo sbalí holku před tím než začne účinkovat projímadlo.... vydržel jsem do konce. Závěr o ničem. Nikdy více!!!