Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh Duhamel ztvárňuje hlavní roli této divoké a zábavné komedie, která si nebere servítky. Poté, co se šestice celoživotních přátel na dlouhých pět let rozhádá, Bob (Duhamel) znovu shromáždí své kamarády na bláznivé soutěži zvané Chlapi sobě, která je sice plná absurdních fyzických i psychických výzev, ale v níž mají šanci vyhrát 150 000 dolarů. Začíná jít do tuhého, protože odhodlaní borci bojují, drápou se a paří ze všech sil ve snaze získat velké peníze v tomto hvězdně obsazeném snímku, v němž se představují i Dax Shepard, Olivia Munnová a Kevin Dillon. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duhamel namíchal hořkosladký koktejl. Počátek krize středního věku není lehký, takže bylo potřeba dodat i vážná témata. Nečekaně však převažují fekality a buranský humor, což jsou základní stavební kameny každé party. Vystavění příběhu kolem koulí se podle zdejšího hodnocení nesetkalo s pochopením a v závěru tomu už značně dochází dech. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dlouho na senzační USA komedii, ale dostal jsem Buddy Games, takže nezbývá než čekat dále. Lehce podprůměrná místy nechutná komedie, která není, až tak vtipná jak by chtěla. Osobně mi přišly sympatičtější spíše vedlejší postavy, nežli ty hlavní. Občas se dalo zasmát, ale ve větší míře převyšuje nuda, jak ve scénkovém humoru, tak i v textovém. Malé bezvýznamné + za Olivii Munn a DAT ASS! ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Prijemne nekorektni sexismus a homofobie. Exkurze do buranskeho humoru. Nechybi humor zachodovy. "Vyhonil jsem bezdakovi za 30 babek. Chces mi cichat k ruce?" dozvite se. A humor graduje s prinesenym spermarem. Ale jiz pred tremi lety protestoval jeden Madar a polil dvere radia spermatem,ktery sbiral pet let, takze nic noveho. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Jako vzhledem k tomu, že jsem přesně ten typ člověka, který pořádá podobné hry, tak jsem byl velmi nadchnut úkoly, kterými museli soutěžící projít a to až tak, že jsem málem dal 3 hvězdičky. Pak jsem si, ale vzpomněl, že horší herecké výkony jsem neviděl a díky Buddy games jsem udělil aspoň dvě. Upřímně kromě samotného soutěžení je to jedno z nejhorších představení co jsem za poslední dobu viděl. Vtip je na té nejnižší hranici a to jak byl poskládán herecký ansábl mi přijde absurdní. Josh Duhamel je v podstatě průměr, kde se vzal Dan Bakkedahl vůbec nechápu, ale dokázal dokonce porazit i Nicka Swardsona v nejotravnější postavě celého filmu. Nostalgické shledání s Daxem Shepardem moc nefungovalo a zbylí dva členové týmu byli jen tak do počtu. Jediná na koho bylo hezké se dívat byla Olivia Munn. Celkově se jedná o vypatlanou americkou komedii, která svoji absurditou bohužel není vtipná, ale bacha, hra to musí být jistě zábavná. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Typická Americká úchylná a zvrácená komedie s fekálním humorem, která je samozřejmě stupidní až to bolí, ale pár světlých momentů naštěstí má a dá se v pohodě zasmát. Přišlo mi, že ten film je poskládaný z herců, kteří doteď hrali vedlejší a nezajímavé role. Nejzábavnější je Nick Swardson a třetí hvězdu za nádhernou OliviI Munn. Je to ptákovina. Příběh**, Akce>Ne, Humor***, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí*. 5/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené zábery. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama