Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

New Yorku, miluji Tě! (2008) odpad!

Neskutečný odpad plný herecké smetánky. Čekal jsem několik příběhů ala Láska nebeská/Na sv. Valentýna/... či jiné. Film ve stylu pojďme se oźrat a nápady půjdou sami a můžeme točit jak se bavíme mezi sebou a lidi za to ještě zaplatí. My jsme přeci hvězdy.

plakát

Need for Speed (2014) 

Film stejně jako hra (Hot pursuit 2) bavilo více než série Rychle a zběsile. Kvalitní obsazení, dobrá a napínavá atmosféra. Rád si opět zopakuji.

plakát

Milenec nebo vrah (1996) 

Ze začátku je to ala romantika mladých nadržených puberťáků, postupné seznamováni s postavami a navozováním ala bezproblémové atmosféry, která se začne však stupňovat psychologickou hrátkou. Závěr je strhující a opravdu thriller jak se patří.

plakát

Máří Magdaléna (2018) odpad!

Dlouho jsem nezažil takové znechucení a zklamání. Co to do prd.. bylo? Ježíše doprovází apoštolové a z toho jsou asi 3 černoši (mám za to že Petr a další). Hned jsem vypínal po cca půl hodině. Tohle gendrově a všelijak rasově vyvažování je k blití. Jděte už někam....!!!

plakát

Cesta naděje (2014) 

Pomalejší rozjezd, ale pak se skloubí několik žánrů dohromady a film chytne. Jsem moc rád za ten konec.

plakát

Po krk v extázi (2004) odpad!

Nedokážu docenit. Dlouhý a nudný. Nevím, zda se to nějak extra rozjede. Vydržel jsem hodinu a jen jsem si jen říkal ...tak snad už, ted? ... nuda

plakát

Špindl (2017) odpad!

Může česká filmová tvorba klesnout ještě více a najít svoje pomyslné dno žumpy? Limity se dají stále překonat a Špindl je toho příkladem.

plakát

Děda je lotr (2016) 

Pár momentů, kde jsem se zasmál, ale jinak humor až moc natahovaný a nepoznali tvůrci, kdy už to stačí a kdy už je to zahranou (mluva a svádění De Nira v autě, ukázání ptáka Efronovi u hlavy na polštáři, ...). Podle ukázek jsem myslel, že to bude jasný odpad.

plakát

Kazišuci (2018) odpad!

Film jsem nedokoukal, iritovalo mě strašně moc herecké obsazení, hlasové projevy, podpora multi-kulti až trapná