Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (42)

plakát

Klaus (2019) 

Dlouho mě od tohoto filmu zrazovala jeho vizuální stránka. Ta kresba i úvodní děj mi úplně nesedly, ale ze zvědavosti co tento film dělá v první stovce jsem to nakonec překousl a jsem rád že jsem to udělal, protože je to krásný příběh, který mě na konci málem dohnal k slzám. Na plné hodnocení to odemě není, ale i když nejsem fanda Santy Klause, při vánoční atmosféře, proč ne.

plakát

M*A*S*H - Abyssinia, Henry (1975) (epizoda) 

Mash je můj nejoblíbenější seriál s tak skvělými herci a humorem...ale tenhle díl.. i když vím co přijde, vždycky obrečím..

plakát

Expedice na Mars (2016) (TV film) 

Lidi dokáží vytvořit neuvěřitelné věci a je až neuvěřitelné co všechno se těm vozítkům podařilo překonat a dokázat. Je třeba si uvědomit, jak jsou tyhle první poznatky důležité do budoucna:)

plakát

Pyšná princezna (1952) 

Toto je klasika a zároveň je to jedna z pohádek, kterou mám spojenou s vánočními svátky.

plakát

Nebožtíci přejí lásce (1972) 

Úplně mi způsob tohodle humoru nesedl.. některé ty dialogy už mi dávaly zabrat. Ale něco ten film v sobě má. A Lemmon je skvělej.

plakát

Kleopatra (1963) 

První část je výborná a to především díky R.Harrisonovi. Druhá část je již slabší a celkem se i táhne. Výprava na tehdejší dobu neskutečná - It was the most expensive film ever made up to that point and almost bankrupted 20th Century-Fox. Film jsem viděl poprvé jako malé děcko.. nezapomenutelná je scéna, kdy Kleopatra vjíždí do Říma:) Možná že to tenkrát způsobila ta artistka, co jí ňadra zakrývá pouze pár kvítků. Pokud bych měl hodnotit pouze část první, hodnocení by bylo jistě vyšší.

plakát

This Ain't Star Trek XXX (2009) 

Vůbec mi to nesedlo.. celá výprava, kostýmy ani herci. Čekal jsem od toho něco jiného. Popravdě nevím moc čeho pozitivního by se na tom filmu dalo vypíchnout...co bych si z toho měl pamatovat jakože stálo za to.

plakát

Lovec policajtů (2001) 

Jeden z těch lepších filmů, kde hraje Seagal. Akce celkem ok, občas i legrace, líbil se mi i soundtrack.