Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (374)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Vydržela jsem asi tři díly. Bohužel jsem čekala úroveň a kvalitu Avengers, které samozřejmě tenhle seriál ani zdáááleka nedosahuje. Samozřejmě, že jsem nečekala, že se tam zničeho nic objeví Thor, Hulk a další. Ale tyhle postavy nemají vůbec žádné charisma. Ani to není vtipný. Samozřejmě museli nechat oživit Phila Coulsona, aby to mělo alespoň minimální spojitost s Avengers a to jak ožil má být asi největší záhada seriálu, která má být rozlousknuta kdovíjaký díl kdovíjaké série, ale tak daleko se nedostanu ani omylem. S tímhle seriálem jsem nadobro skončila.

plakát

Ahoj, já jsem Doris (2015) 

Měla jsem z toho trochu strach a měla jsem strach to pustit chlapovi, ale oba nás to celkem bavilo ( on to nepřizná, ale já to na něm poznám). Ikdyž to v popisku není tak to bylo občas vtipný. Rozhodně to bylo vtipnější, než kdejaká komedie, která to v popisku má. Ale byla jsem dost zklamaná z konce. Nečekala jsem, že by to mělo skončit happyendem. Ale sakra, mohlo to alespoň nějak skončit...

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Dobrej film, ale už se na něj nikdy nepodívám. Špatně snáším to trhání robotů, tu beznaděj na konci. A taky jak se k Davidovi chová matka hnusně ikdyž on ji bezmezně miluje, jen proto, že se jí uzdravil vlastní syn. Já bych teda taky dala přednost vlastnímu dítěti. Ale když se mi narodilo dítě, taky jsem svoje kočky nevyhodila ven. Akorát je místo "miláčci" častěji nazývám "svině jedny chlupatý" :)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Další opravdu povedený seriál. Nejlepší díl, když Roy předstírá, že je na vozíku. Nejlepší scéna, když jí šlápnou na zdeformovanou nohu. Doteď používám zrnění, když někdo mluví, o něčem co mě nezajímá. Akorát si to neprojíždím v hlavě, ale dělám nahlas zrrrr. Samozřejmě to používám jen s lidmi, který ten seriál znají.

plakát

Aladin (2019) 

Předělávání animovaných pohádek do hrané verze mám ráda. Malinko mi vadila originalita určitých pasáží (přece jen jsem animovanou verzi viděla milionkrát), ale i tak je to celkem dobré zpracování. Co se týče srovnání předělávek, tak Popelka i Kráska a zvíře jsou pořád o level výše. Věřím ale tomu, že až mě dcera donutí se na to podívat milionkrát, že v tom najdu ještě něco víc a možná i půjdu s hodnocením nahoru. Škoda že jsem neviděla v originálním znění. Trochu mi neseděl představitel Jafara, asi mi přišel málo úlisný. A možná mohli malinko víc zapracovat na papouškovi. Čekala jsem, že bude víc ukecaný.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Doufala jsem, že mě Alenka překvapí stejně jako Karlík a továrna na čokoládu. Bohužel se tak nestalo. Možná bych tenhle film neměla ani hodnotit, protože tuhle pohádku jsem nikdy neměla ráda a považuji ji za nesmysl, který bych svým dětem do hlavy nikdy netlačila. Proto dávám zlatou střední cestu, tudíž 3 hvězdičky.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Dobře ulítlý film, opravdu komedie. Ani jsem nečekala, že to bude romantický a bylo. Prostě krásný, něžný. Další film, který neomrzí a na který se podívám znovu a znovu.

plakát

Americký zločin (2007) 

Opravdu silný příběh. V podstatě na ten film nedokážu přestat myslet. Hrozně mě mrzí, že to je životopisný, protože jedině v případě fikce to mohlo dopadnou v rámci možností dobře. Pořád si říkám co kdyby... Kdyby Gertruda měla alespoň ždibík mozku a došlo ji, že takovéhle zacházení ji nemůžu nikdy projít. Kdyby její děti nebyli takové hyeny bez špetky soucitu. Kdyby sousedi nebyli takoví ignoranti. Kdyby její sestra nebyla takovej zbabělec, bez ohledu na její věk. A hlavně kdyby se její rodiče vrátili hned po prvním telefonátu. Skvělé herecké výkony, nejen Ellen a Catherina. Ale i synátor to zahrál se skvělým psychopatickým výrazem.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Jednoduchý příběh, ale jedna z nejlepších pohádek, jakou jsem kdy viděla. Trojan byl dokonalý.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

O něco slabší než jednička, ale pořád dobrý. Zbytečně moc komplikací v příběhu. Vadila mi představielka Anežky a dost možná i Anežka celkově. Potvora jim slíbí jablko za pomoc a pak ho sviňa malá vrazí máti do punčochy. No za to bych ji vrazila. Ale i tak budu doufat, že se Petronel s Uriášem objeví potřetí.