Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Moonfall (2022) 

Neskutečná blbost.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Proč? Proč zase další zbytečný film. Dají vám možnost natočit pořádný velkofilm, ale zase je to neskutečná nuda plná patosu, přehrávání, klišé. A je to škoda. Myšlenka filmu je v celku dobrá, vizuální efekty parádní, ale to už v dnešní době nestačí. Jak píšu, hrozně moc jsem se nudil.

plakát

Titans (2018) (seriál) 

Zasloužený 4 hvězdy. Bavil jsem se u každýho dílo, áčková produkce se vším všudy.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Knižní předlohu neznám, nemohu srovnávat. Hodnotím pouze toto seriálové zpracování. A pro mne rozhodně velké zklamání. Nefunguje tu vůbec nic, chaotická dějová linka, hudba, gradace scén, ale zejména herecké výkony. Jako by herci neuměli vůbec hrát, nebo nevěděli, co mají hrát. Henry Cavill přehrává, Anya Chalotra nedohrává, některé scény mi připadají, jako kdyby byly snad testovací. Herecké výkony nejsou prostě dobré, k žádné postavě si člověk nemůže vytvořit vztah. Někdy mám pocit, že se dívám na typickou hollywoodskou produkci, jindy jako kdyby se jednalo o seriál s Casper Van Dienem. Nevím, ale toto se vůbec nepovedlo. Nuda, podprůměr.

plakát

Predátor (1987) 

Upřímně, tohle v kině vidět v roce 1987 musel být absolutní zážitek. Nadčasová záležitost, kult.

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Vždycky říkám, že u filmu je nejdůležitější casting. A tady se povedl na výbornou. Jinak, je to paradox, ale až díky tomuhle filmu jsem si uvědomil, jak vynikající herec byl Alan Rickman. Když charakterní herec zahraje takhle komickou roli, je to důkaz nesmrtelnosti. P.S. Scéna, kdy posádka vylétá z vesmírného doku, je neskutečná :-).

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Filmu bych odpustil cokoliv, ale ne poslední scénu. To z něj dělá absolutní brak a ostudu celé sérii.

plakát

Léto 84 (2018) 

Retro s velmi originálním závěrem :-).

plakát

Alfa (2018) 

Možná už to někdo v hodnocení napsal, ale tenhle film vzniknul vlastně jenom kvůli poslední minutě. Závěrečná scéna úžasná. Vždycky říkám, že film je špatný tehdy, když si z něho nepamatujete jedinou scénu. A to u tohoto filmu neplatí :-).