Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (20)

plakát

Velký bazar (1973) 

Perfektní oldskůl dabing ( M.Galabru, jak ho všichni známe, např. z Četníků). Claude Zidi na režiserské židli, Bravo, a? Mě to vůbec nesedlo..., vůbec.

plakát

Batman (1989) 

Skandálně přibližující se Comixu. Potom, až Nolan udal jiný ultimátní rozměr, jež byl "skoronaplňující"

plakát

Pozor, je ozbrojen! (1984) (TV film) 

Nejvíc mě pobavilo, jak si Jirka Bartoška, na základě nevykouřené špinky, uvědomil, že si musí zajít do Lékárny, pro kysličník!

plakát

Pohádka o putování (1982) 

Prej Pohádka. Na konci 80 let jsem to viděl ( bylo mi tak 8 ) . Myslím, že soudruzi to tenkrát pustili do telky, aniž by to viděli. Děda Mráz, který krade děcka, incest, morová nákaza, filozofický přesah, debilně řvoucí ségra, a jako bonus Rosůlková, která postsynchronně dabuje sama sebe. Úžasná hudba a Moravec, jež česky namluvil Orlanda ( Leonardo?). Pak, už to v bedně nikdy něšlo..., škoda.

plakát

O líné Nitce a prstýnku s rubínem (1984) (TV film) 

je to krátké, je to celkem vtipné. Hlavně Láďa Potměšil a jeho hláška: dovoluji si taktéž upozornit, že tam bydlí potkan Damián! Preiss standartní výkon. Hudečková bejvávala fakt kočka. A hlas Pepy Beka to jenom umocňuje. Príma strávených třicet minut.

plakát

Alma (2010) (TV film) 

Jako plátce se cítím produkcí ČT opět podvedený. 1* za dokonalé psí stvoření, kterému mimochodem nebyl dán dostatečný prostor. Jinak nechápu jak je možné, že do role slepé dívky někdo dovolil obsadit Nvotovou (stejně špatná je i v TV trilogii Bludičky), která je tak velmi nepřesvědčivá herečka , až hanba! No holt protekce vládne světem.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

přistupoval jsem k tomuto počinu s vidinou něčeho, jako možnosti nově zpracované látky. Nestalo se. Tento "velký" biiják postrádá naproto vše. Nemám ani chuť se dále rozepisovat o všech negativních stránkách. ** Dávám pouze za BUBU.