Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Uncharted (2022) 

Co to u všech létajících lodí bylo .. 1 hvězda za první půlku filmu a 2 hvězda za Toma, protože mám dobré srdce a zaslouží si to.. jinak jsem viděla i horší filmy tohohle žánru, ale i horší jsem teda dokoukala do konce. Tady vím jak to skončilo a dle první věty je asi jasný, kde jsem to vypla.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Takovej zlatej střed zábavy, nic jsem od toho nečekala a nic nedostala, ale takovej relax a občas i dobrej humor. :)

plakát

Night Stalker: Hon na sériového vraha (2021) (seriál) 

Rozhodně nejlepší dokumentární krimi série, co jsem viděla. :) Hodně mě tyhle věci zajímají a tak jsem jich viděla několik a tato série mně úplně pohltila a děsila zároveň.

plakát

Koruna - Série 1 (2016) (série) 

Claire Foy top jednička. I vývoj postavy se jí povedl od stydlivky po holku co stojí za svým názorem v druhé sérii. :)

plakát

Koruna - Série 3 (2019) (série) 

Já teda nevím, chápu, že změna herců skrz věk a vyspělost postavy musí být, ale tou královnou teda střelili hodně vedle. Přijde mi, že se moc nesnažili v te vizualizaci královny, když už není podobná té žijící, tak není ani podobná té z prvních dvou sérií a to stejný teda Margaret. Radši bych čekala rok než vyberou někoho kdo za to bude stát se na to koukat nebo trošku namaskovat co co??? Královna pořád svěšený koutky dolů, výraz jak bobr, vypadá o 30 let starší než všichni okolo. Filip mi naopak sedí více, ale neumí napodobit tu chůzi tak dokonale jako herec první. Celkově takhle série prvních 5 dílů nuda jak hrom, ještě že za Dickieho dali Lannistera protože jinak se nedokoukám. To je herec všech kvalit a trošku to tam rozproudil!!!!!

plakát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

Já nevím čemu mám věřit, ale strašně mě to bavilo :D

plakát

Ratchedová (2020) (seriál) 

Prvních 5 dílů jsem byla nadšená - neuvěřitelně natočený a krásný kostýmy. Ale dějově od té druhé půlky, tak nějak to pokulhává a je to zbytečně zamotaný... Druhou sérii asi nezkouknu. :)

plakát

Godless (2017) (seriál) 

První dva díly topovka :) ačkoliv na westerny moc nejsem a ani jsem od toho moc neočekávala nebylo to až tak hrozný. Kamera byla skvělá, ale občas tam byla scéna s tak hluchým místem, že jsem přemýšlela jestli ty koně mají v každé scéně jiný nebo jsou to ty stejní. Což myslet nad takovou krávovinou uprostřed seriálu není můj sen.

plakát

Veliká (2020) (seriál) 

Dala jsem po prvních pěti dílech, 3 hvězdičky. Dneska jsem to dokoukala celý a ten konec nabírá obrátky :) za poslední díl dávám další hvězdu. :)

plakát

Kolonie (2015) 

Já jsem fanoušek filmů láska nade všechno :)))) Skvělé obsazení, sežrala jsem jim to celý a tak nějak tajně doufám, že se tihle dva potkají v nějakým dalším filmu.