Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller
  • Akční

Recenze (95)

plakát

Americký sniper (2014) 

Tento film jsem "zkoukla", ale v některých situacích se zavřenýma očima. Vybrat Siennu Miller jako manželku odstřelovače, byla správná volba. Přestože ji nemusím, do té role se dobře hodila a zahrála to dobře. Film byl dobře natočený, měl dobrý scénář, kameru i režii. Clint Eastwood je můj oblíbenec, proto jsem na film šla. I když jsem tušila, že to je film určený spíše mužům. Ale nelituju. Připadal mi ten film lépe udělaný než Nezlomný, proto dávám 5*.

plakát

Arthur (2011) 

Russell Brand mě příjemně překvapil. Film si zaslouží nadprůměrné hodnocení. Měl i hluchá místa, ale na neděli to byla hezká podívaná. Greta Gerwig mi byla moc sympatická. Dávám lepší 3*.

plakát

Babovřesky (2013) 

Do čeho to Jan Dolanský vlezl? A někteří ostatní herci? Když jsem viděla, jak Žilková kopla Kikinčuka, přestalo mě to bavit. Zlaté Slunce seno...

plakát

Bestiář (2007) 

Souhlas s milkou. Hlavní představitelka mi není sympatická a ani ta herečka. Bylo mi líto těch chlapů a Vašut byl směšný. Do kina jsem na to jít nechtěla. Když jsem viděla jen jednu ženu a tolik fešáků k ní na plakátě, tak mě napadlo, o čem to bude. Nebyla vůbec vybíravá, když šla skoro s každým. Nebyla to ta nym...manka?

plakát

Bílá paní (1965) 

Rozcuchaná Chramostová jako manželka Brodského na Bohdalovou, "ty rajdo. Vždyť on je ženatej?" Bohdalová na to:" já ne nevěděla, že je ženatej". Dobře udělaná a vtipná komedie. A samí naši velcí herci v ní hráli.

plakát

Bílý palác (1990) 

Film se mi líbil. Na Jamese Spadera se dobře kouká a na starší Susan Sarandon taky. I chemie mezi nimi fungovala, tak to hodnotím jako lepší průměr. Film má dobré dialogy. Ten film můžu viděti i několikrát za sebou a vždy mi něco nového dá. Spader a Sarandon jsou mí oblíbení herci, tak mi nedělá problém vidět to znovu. Susan Sarandon je tu nesympaticky trhlá, ale právě proto, že je úplně jiná než její milý, proto má film své kouzlo. Ne nadarmo se říká, že protiklady se přitahují.

plakát

Bounty (1984) 

Film je z exotického prostředí a hezky udělaný. Výborní herci Hopkins, mladý Liam Neeson, Gibson, Philip Davis. Na krásného Mela Gibsona se dobře koukalo. Tehdy to byl asi jeden z nejhezčích herců. Nedávno jsem někde četla, že je to podle skutečné události.

plakát

Burton a Taylorová (2013) (TV film) 

Dobře zahrané. Chemie mezi herci fungovala. Carter chvílema vypadala komicky tím, jak byla zmalovaná, afektovaná a vypadala jako mužatka. Dokonce mi připadalo, jakoby se West musel držet, aby se nesmál, v některých momentech. Carter jsem viděla hrát v hodně filmech a byla skvělá. V tomto filmu není výjimkou. Myslím, že ji vybrali pro tuto roli dobře, protože je to oblíbená herečka stejně jako byla E. Taylor.

plakát

Carol (2015) 

Je to trochu nuda, ale stojí za kouknutí. V půlce jsem usnula. Obě hlavní představitelky jsou skvělé. Hudba taky. Hodnotím to jako slabší 4*.

plakát

Collateral (2004) 

Film se mi líbil. Podruhé ještě snad víc, protože jsem věděla, co čekat. Líbily se mi dialogy, hudba, kamera, herectví obou hlavních představitelů. Když jsem tento film viděla, napadlo mě, že Vincent si svou oběť vybral. Stejně jako psychopat v životě si vybírá oběti. Samozřejmě je náhoda, že se sešli. Kdyby se nesešli, nestal by se Max obětí, ale někdo jiný. Ale stejně si myslím, že psychopat, který vidí do lidí víc než normální lidé a pozná jejich slabiny, si vybírá oběti. Je pak mezi nimi jakási chemie. V tomto filmu to je vidět. A proč Max neutekl, když měl příležitosti? Možná proto, že si ho psychopat získal, podmanil. Bylo mezi nimi jakési pouto, které bývá mezi psychopatem a jeho obětí. Vybral si přesně tu oběť, která hned tak neuteče. Kdyby utekl, neměl by film děj, jaký měl.