Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Dobrý doktor - Oliver (2017) (epizoda) 

Škoda. O svěží pohled na nemocniční tematiku v seriálech se nejedná. Natož o něco nového v seriálové tvorbě vůbec. Přitom potenciál by tam byl. Hlavně Freddie Highmore by obstál i jako netradiční postava. Autistický superdoktor v tomto pojetí je ale zoufale málo. Místo zajímavých postav a zápletek dostane divák takovou nálož klišé, že to ze sebe bude setřásat ještě dlouho. Freddie Highmore a Richard Schiff jsou sympaťáci, ovšem tahle koláž nagelovaných doktorů a přechytrých řečí mě dost míjí.

plakát

Good Kill (2014) 

Zajímavé téma, dobré zpracování. Tedy je tam spousta věcí, co by člověk čekal (klišé se to nevyhne),ale i něco navíc. Zaujalo mě to víc než film s podobnou tematikou - Oko v oblacích.

plakát

Fearless (2017) (seriál) 

Slušná britská krimi se silnými ženskými postavami. Politika i soukromý život jsou propleteny tak důkladně, že už je nikdo neodpáře. Komu můžeme věřit? Kde začíná pravda a kde končí lež? A vyplatí se vůbec po tom všem pátrat?

plakát

Šťastlivec od Stana Lee (2016) (seriál) 

Slušný oddechový seriál. Slabší závěr první řady. A bohužel místy trochu nesourodé. James Nesbitt je ale nepochybně dobrý tahoun.

plakát

Anthropoid (2016) 

Napjatá atmosféra před samotným atentátem, strhující finále, ale i nepovedené dialogy a prazvláštní chování postav (např. proč si musí veterinář hrát na Sherlocka H.?). Zkrátka nevyvážený snímek se silně kolísající kvalitou. Přesto měl tento takřka komorní film o světových dějinách cosi do sebe. Působivé přiblížení strachu a hrdinství v závěrečné scéně v kostele si budu pamatovat dlouho.

plakát

Noční recepční (2016) (seriál) 

Rozporuplný pilot. Scénář připomíná pejska s kočičkou, jak vařili dort. Herci vám ho ale naservírují s takovou grácií, že máte opravdu chuť tenhle výtvor sníst. Asi to nebude taková delikatesa... Kvůli Tomovi, Olivii a spy tématice tomu ale šanci dám. Doplňuji. Není to kdovíjak originální. Dobře se na to ale kouká.

plakát

Coldplay - Viva La Vida (2008) (hudební videoklip) 

Tohle je těžké ohodnotit, písnička je skvělá, klip příšerný.

plakát

Public Morals (2015) (seriál) 

Takové lehce sebestředné a povýšené. Když si režisér napíše scénář, obsadí se do hlavní role, tak to tak občas i dopadá. New York ze 60tých let působí jako líbivá kulisa, kde se projíždějí "drsňáci" v luxusních autech. Herci jsou ale po většinu přesvědčiví. Robert Knepper potěšil.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Příjemný horor. Nevím, jestli něco takového existuje, ale tenhle film tomu odpovídá. Klasická zápletka, nadstandardní provedení, skvělí herci. Co víc si přát?