Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 143)

plakát

Doktorka Fosterová (2015) (seriál) 

1. sezóna První dva díly skvělé, pak to má klesající tendenci. Ano poslední díl je velmi odbytý. Pro Suranne Jones zasloužená BAFTA. 2.sezóna - opačný dojem, tedy gradující úroveň. Doporučuji jako povinnou četbu pro rodiče.

plakát

Doktorka Fosterová - Série 1 (2015) (série) 

1. sezóna První dva díly skvělé, pak to má klesající tendenci. Ano poslední díl je velmi odbytý. Pro Suranne Jones zasloužená BAFTA.

plakát

Doktorka Fosterová - Série 2 (2017) (série) 

2.sezóna - opačný dojem než u první, tedy gradující úroveň. Doporučuji jako povinnou četbu pro rodiče.

plakát

Doktor Martin (2015) (seriál) 

Pod rodinným tlakem viděny v letu tři epizody a je to scénáristicky dementní. Hvězdičku dávám za opakované bradavky Jitky Č. v primetimu na veřejnoprávní tv..

plakát

Domácí péče (2015) 

Po delší době český film, kdy necítím pocit trapnosti za napsané dialogy a herecké výkony. Měl jsem velké obavy, ale byl jsem příjemně překvapen.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Kevin Spacey je dokonalý až tak, že ve vás vyvolá jisté sympatie, což pro jeho postavu je snad i trochu nepatřičné. Manželka Robin Wright zase takový prostor nedostává, ale s ohledem na konec 1. série si umím představit, že bude větší. Ve svých 47letech vypadá báječně. A Kate Mara se ve druhé polovině také slušně rozjíždí. Na druhou sérii se určitě těším. Druhá série (7.4.2014) mě nutí zvednou o jednu hvězdičku na plný počet./Update 16.7.2015 po třetí sérii zpět na 4 hvězdičky. Nejslabší ze sérií - 70% a začíná to být pěkná nuda.

plakát

Domek z karet (1990) (seriál) 

Kdyby to tady u nás šlo v 90-tkách, tak bychom si ušetřili hodně času. Velké mínus doktorovi.

plakát

Domina (2021) (seriál) 

Seriálu Řím (TV seriál) tohle nesahá ani po kotníky. Pan autor si zvejně nedělal hlavu vůbec s ničím, takže tam v 1.stol. před n.l. máme příjici, Německo, Belgii atd. A co udělali s císařem Augustem... Zjednodušeně řečeno jde o soap operu s nádechem lehkého porna - asi pro ženy? A ty dialogy jsou tak banální až to bolí.

plakát

Donkerbos (2022) (seriál) 

Koukatelná jihoafrická krimi série, zajímavé lokace a na televizní zábavu nadprůměrná kamera.