Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 143)

plakát

Peacemaker (2022) (seriál) 

Pár velmi dobrých hlášek, většinou ale průměrné a plné vaty. Za měsíc nebudu vědět o čem to vlastně bylo.

plakát

Slow Horses - Season 2 (2022) (série) 

Natočeno relativně ve svižném tempu, ale velmi slabá zápletka, průhledná od samého počátku, nejen díky hereckému obsazení. Nebýt postavy Lamba, tak to bude ještě o stupeň níže.

plakát

Bílý lotos - Série 2 (2022) (série) 

V zásadě stejné hodnocení jako u první řady: místy slušné, místy velmi velmi slabé, převážně průměrné a závěr jedno velké zklamání. Místy hodně banální rozhovory a dětinské příběhové zkratky. Mám pocit, že jsem se díval na něco jiného než většina zdejších recenzentů. Jako casting výborný, ale to je u HBO pravidlem, ale absolutně nechápu to "shodu" nad "charakterovými typy ". Pro mě byla naopak věština charakterů plochá a vlastně o většině postav se nedá říct víc než dvě tři věty, povětšinou banální. Jo místy se na tohle soft porno hezky kouká, ale za chvilku je to nudné a "hlavní zápletku" moje žena vyslovila ihned jak se na place objevila parta okolo Toma Hollandera. A závěr mi přijde že scénárista nevěděl jestli to bude alla Quentin Tarantino nebo Rowan Atkinson.

plakát

Městečko Three Pines (2022) (seriál) 

Tohle je rozhodně detektivní série nadprůměrná, zejména z pohledu scénáře a dialogů, rozhodně na hranici 3 a 4 hvězdiček, ale spíše slabší 4. Pokud bude pokračování, tak nebudu váhat.

plakát

Jack Ryan (2018) (seriál) 

S01: 77 %; S02: 50 %, S03: 15 %.

plakát

Pacient (2022) (seriál) 

Nahoru a pak zase dolů. Místo dobré, místy velmi špatné - zejména 7-9 díl.

plakát

Karen Pirie (2022) (seriál) 

Přepálená stopáž - jeden kriminální případ na 3 díly po cca 1,5 hod, a odfláknutý konec, jinak by to bylo za slabší 4 hvězdy.