Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial si stale drzi kvalitnu kameru, brutalitky a obcas velmi pekne akcne sceny. Avsak, uz sa objavuju diery v scenari, naivity a mnohokrat zbytocne prepalene akcne sceny, ci prilis natahovane emocne vypate sceny. Evans-ovi sa vsak jeho remeslo rozhodne paci a tu jeho vasen je vidiet. Trocha sklamanie, lebo kvalitu prvej serie to nedosahuje. Stale odporucam. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

MASAKR!!! Hlavně poslední 3 epizody nabraly pořádné likvidační tempo, jak jsme byli zvyklí u první série. Ve druhé sérii překvapí nový záporák Koba, který se role zhostil na výbornou. Luan zase dokázal, že když mu jde o rodinu, tak dokáže být nezastavitelný stroj. Lale v šesté epizodě exceluje, jako John Wick v dámském podání a samotný Elliot bohužel moc prostoru na svůj performance styl kosení protivníků nedostal, ale v sedmé epizodě si toho užije dostatečně :) Poslední scéna posledního dílu potěšila, protože dává najevo, že třetí série bude hodně zajímavá ve všech ohledech. Kdo se tomuto seriálu do teď vyhýbal, tak by to měl rozhodně přehodnotit. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat velkolepé gangsterky od Garetha Evanse je pořád solidní londýnskou gangsterkou, ale na první sérii bohužel nemá ( možná i zapříčiněno, že Evans tentokrát jen dohlížel, ale nerežíroval). Do města přijíždí nový mob boss Koba ( hned se mi vybavil záporák z PLanety Opic!), který chce ovládnout Londýn a má své drsné metody. Jde z něj respekt, je zahraný hodně přesvědčivě a pro sérii je rozhodně velkým přínosem, ikdyž druhou půlku série už nedostával tolik prostoru. Vrací se staří známí a přibyde i pár nových postav, opět se tu řeší drogy, zbraně, investoři a celá ta špína a korupce Londýna je z toho vyloženě hmatatelná. Trochu mě štval hlavní hrdina Elliot, který se první 4 díly hledal, nevěděl pořádně na čí straně být, boji se záměrně vyhýbal, ale zlepší se to v závěru. Každá postava si tu urve jednu silnou scénu pro sebe. Luan má skvělý úvodní home invasion, Lela má perfektní Survival a útěk z domu a Elliot exceluje v Paříži v klubu. Akce tentokrát není úplně tolik, kolik bych chtěl a převažují přestřelky. Čistě fyzický kontakt v raidovském stylu tu byly asi jen 3. Rozhodně 2 série postrádá něco ve stylu epizody číslo 5 v první sérii, což bylo půlhodinové akční inferno, které je už teď kultovní, tady se nic tak epického nekoná. Naštěstí po stránce násilí, mučení a gore je Gangs of London opět výživný a nikdo se tu s nikým nesere, hudba je až nepříjemně děsivá, která všechny brutální sekvence podtrhává a rve to koule. Vizuálně slušné, řemeslo parádní, herecky excelentní, příběh má dobré tempo a šlape a došlo i na pár zvratů, takže rozhodně skvělý návrat a nechŤ je už trojka, ta slibuje opět zajímavé věci. 8/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování výborné gangsterské rubanice, které je takové ... zbytečné. Gareth Evans na režisérské stoličce chybí a otěže přebírají méně vitální tvůrci a je to znát. 2. série se odehrává rok po první a kdo neviděl, nemá šanci se orientovat v postavách a jejich vztazích. Celých 8 dílů je založeno pouze a jen na tom, kdo a kdy, koho a kde zradí, zabije, okrade nebo jinak zneužije. Čas od času se objeví nějaký slušný akční zářez, ale nikdy se nedočkáme něčeho pamětihodného, čímž nás předchozí série zásobovala prakticky v každém díle. Není to zlé, akční scény většinou stojí za to a udělala by se z nich výživná dvacetiminutovka, ale na osm hodin je to dost plytké, přestože se to snaží být seriózním počinem. ()

montongery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel co platilo pro geniální a originálně pojatou první sérii, zde neplatí vůbec. Průměrná gangsterka, kde příběh občas nedává moc smysl a originality je zde pramálo. Možná jen styl vyprávění, se dá vyzvednout, kdy nevíme, co je důležité jen pro aktéry nebo i pro samotný děj. Ale kromě toho se tahle série snaží děj utáhnout jen na přeexponované násilí, těžce uvěřitelné zvraty a laciné wow momenty. Velká škoda... ()

Galerie (248)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama