Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 144)

plakát

Ztracený transport (2022) 

Respektuji právo každého umělce zvolit si vyprávěcí prostředky, ale osazenstvo toho deportačního vlaku vážně vypadá jako nějací víkendoví výletníci a přitom jsou mininálně už rok mimo domov - snad víte co myslím.

plakát

The Virtues (2019) (seriál) 

Již mnohokrát popsané téma zneužívání dětí stojí za zhlédnutí díky hereckému představení Stephena Grahama a výbornému scénáři. Někde na hraně 4 a 5 hvězdiček.

plakát

Ďáblova hodina (2022) (seriál) 

Jako velké pozitivum vidím to, že to všechno bylo "jen" na šest dílů. Být to na osm, nebo víc, tak se to rozplizne. Takhle celý seriál působil kompaktním dojmem, bez přebytečné vaty.

plakát

Ridley (2022) (seriál) 

Totálně průměrná série britské krimi, kterou zazdil poslední díl série, ale zase potvrdit demenci některých zdejších recenzentů.

plakát

Sherwood (2022) (seriál) 

Z mého pohledu po delší době britská minisérie, která má tak nějak hlavu a patu, a smysluplné herecké podání. Asi je to spíše na 4 hvězdy, ale když si tak procházím jakým kusům jsem je letos dal, tak si tohle zaslouží trochu mírné nadhodnocení. 85%

plakát

Děvka (2011) 

Jo, natáčení si asi užili, ale jinak je to strašně slabé.

plakát

Zlé sestry (2022) (seriál) 

Váhal jsem mezi 3 a 4 hvězdami. Puťka Anne-Marie Duff a tyran Claes Banga jsou zahrány přesvědčivě a byla radost se na to dívat, u ostatních už je to o třídu horší.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Herecké výkony přímo k uzoufání a místa za hranicí trapnosti. K ostatnímu nemám sílu a čas se vyjadřovat.

plakát

Zátopek (2021) 

Ano, na české poměry nadprůměrný film, ale to mi prostě nestačí.