Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Stopařův průvodce po Galaxii

Stopařův průvodce po Galaxii (2005)

- co napsat? Znám knížku, znám rozhlasovou hru, znám televizní seriál. A vše, co mi stačí k radosti, je v tomhle filmu obsaženo. Já vím, že to nemá moc souvislý děj a možná je to trochu zmatené. Ale copak je tenhle svět pro někoho srozumitelný? Miluju vše, co se týká STOPAŘOVA PRŮVODCE PO GALAXII. A rozhodně nepovažuji tohle hodnocení za objektivní. :o)

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

- prozatím neznám romantičtější film. Protože každá láska, kterou musíte dlouho hledat a trošku se kvůli ní i trápit, je ta pravá. Tenhle film mě pohltil od začátku do konce. A mimochodem, nemám rád: smrad z ryb, když někomu sjede nehet po tabuli, dlouhé telenovely. A miluji: cokoli z brambor, škrábání na zádech, a když mám delší dobu volno, tak vylepšování našeho bytu.

Světáci

Světáci (1969)

Klasika, která se pro mě nemůže ohrát. Dobrý nápad, skvělé herecké výkony. A pokud je pravda, že velká spousta scén je improvizace, tak tedy klobouk dolů před všemi herci a herečkami. A i když tu a tam prosvití trochu toho socialismu, odpouštím, protože "u drůběže se to smí".

8 žen

8 žen (2002)

8 žen uvězněných v domě s mrtvolou muže – obrovská příležitost rozehrát spoustu neuvěřitelných situací. A tomuhle filmu se to daří do puntíku. Je až neuvěřitelné, jak mohl režisér ukočírovat tolik hereckých osobností najednou, aniž by jedna vyčnívala na úkor druhé. Hudební vstupy jsou skvěle vymyšlené a film obohacují o další zajímavou dimenzi. Prostě parádní počin mého oblíbeného režiséra.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

waw! Tady mi nezbývá než pět hvězdiček. Nejkrásnější kýč mého života. Ta atmosféra, ty písničky, ty výstupy :o). I Love Moulin Rouge.

Akta X - Film

Akta X - Film (1998)

Jakožto velký fanda seriálu nemohu jinak než pět. Pro mě to má prostě grády i na velkém filmovém plátně. Až jsem byl překvapen, protože jsem čekal, že film bude jen působit jako dvě epizody smíchané dohromady. Ale stal se naprostý opak.