Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (123)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

S jedničkou se nedá srovnávat ani dějově ani technologicky, je to dlouhý ale dá se to, ve 3D myslím doposud to nej, dokonalá kamera, ikdyž asi bych to ještě prostříhal. Krása, za mě 90%.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Céčkově zfilmovaná hra, zdálo by se díky hercům že to dotáhne na bé, ale ty byli tragický, já osobně přidal hvězdu za efekty a jak to do sebe nakonec celkem zapadlo. Za mě 65% a už to vidět nechci.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Předloha, kamera, kostýmy, herci,... vše super, jen scénář, střih a režie absolutně propadák. To že to byly dvě hodiny by nevadilo, ale absolutně tomu chyběl rytmus jako očekávání-napětí-lekačka-rozuzlení nějakého motivu,... nebo tak něco, bylo to pátý přes devátý, hudba taky bída. 50%

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Sice to není vymakaný do detailu jako  třeba Twin Peaks, ale má to parádní základ Adamsových a není to nuda; nejdřív jsem to sledoval poočku s mou drahou a asi u čtvrtýho dílu jsem musel na začátek, dát všechny a neodtrhnul oči, protože v ten moment jsem něco nepochopil a musel to vracet. Je to po dlouhý době pro mě super seriál(mini). 90%

plakát

Ozvěny (2022) (seriál) 

Hodně zajímavý, ikdyž občas nedomyšlený, ale musím říct že to mělo šťávu po celou dobu, až poslední díl byl trochu klišé s veletočema. Některý postavy fantazie( šerif, zástupce,...), jiný příšerně zahraný (oba jejich manželé), kamera, záběry a scény uspěchaný ale celkem hezký-Nflix. U mě 70%.

plakát

Východní přísliby (2007) 

Je to azbucký, mafiánský sci-fi z Londýna. Trapárna posouvající ruský pasáky na lepší level, naturálního tam není vůbec nic, nejvtipnější je vydávat pseudoruskou motorku Dněpr za něco čím jezdí někdo po Londýně. U mrdání kurvy aby dokázal že není gej jsem to vypnul a nechápu hodnocení CSFD.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Zase namakaný, Cruise borec, efekty, partička a celkově je to na úrovni, ale asi nedávám tu jeho vejšku; je stejně vysokej s číňanama. Myslim že nemá ani 170cm. 80%

plakát

Otec (2020) 

Měl jsem to připravený snad dva měsíce, četl recenze, ukázky,.. měl jsem strach, abych si nezkazil Hopkinse. Snad ve všech jeho filmech už od Bounty mě přijde že hraje sám sebe, nepřehrává. Ne teda moc. No tady se to hodně smazává všechno díky příběhu, musel jsem se docela soustředit, aby mi něco neuniklo, no a vono to vo tom bylo. Asi to taknějak bude, možná víc apaticky, ale to už by bylo zbytečný to zfilmovat. Upřímě by mě v té roli zajímali herci z druhé strany jako třeba Stallone, nebo Arnold, Hopkins je v tomhle eso, ale s nima by to bylo jako přidat na kontrastu. Za mě dobrých 80%, víc ne.

plakát

Jan Žižka (2022) odpad!

Za 500 míčů jsem čekal velkofilm, davy bojovníků, krásné záběry,... Rozpočet schramstla hrst béčkových herců, rozklepaná kamera, zcestné detaily, zcestné záběry z dronu kolmo dolů, příběh nebyl o Žižkovi ale o nějaké panské kurvičce, s několika bojůvkama, motalo se tam několik šlechticů, zmatek, zvraty, důraz na hrubé násilí,... komplet filmařsky hnus, možná pár herců, ale taky bída. Je smutné že takový film natočí Čech v US režii a vyjde z toho sračka. Myslím že kdyby dal někdo 50 milionů studentům z FAMU, namísto Hřebejkům, Svěrákům,... dopadlo by to jistě líp. U mě odpad absolutní.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (1972) 

U nás to byly dva díly, poměrně akční film na tu dobu. Myslím že tak trochu propaganda. 70%