Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (123)

plakát

Nevědomí (2013) 

Po pár letech a asi patnácti shlédnutích, se mi tento movie dostal do mozgu. Je to fantaskní kousek s parádní grafikou(a to jsem před 20ti lety tohodle malýho šuldu neměl rád). Děj, rejža, scénář a těch pár herců, ikdyž pro mě třešínka Morgan, ikdyž bez výkonu, ale je tam. Ujetý, ale asi fakt jen tou grafikou..."neřikej klasika"... pro mě je v tomhle Cruise skvělej. Za ty jeho bradavky mu sundávám...Pro mě 99%. Klasika!!! Stopnul jsem to, abych vám to napsal... Jdu to dojet!

plakát

Africká Královna (1951) 

Jeden z mála klasiky co nám komouši pustili, viděl jsem ho jako malý, je to koncertní duo i něco historie a jak stárnu, musím uznat že ona byla na tu dobu dost sexy. "Pane Ólnate?". 99%

plakát

Zátopek (2021) 

Byla to propaganda, zátopek to věděl a pokračoval. Sobeckej komoušskej zmrd. Jinak herci a celý film super, ale pro mě muka, sledovat film který ukazuje na jeho úspěchy, je to jako by někdo natočil film, jaký byl hitler dobrý malíř, akorát trošku pokřivenej.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Poirot opět přitvrdil, detektivka sklouzává do hororu nebo thrilleru, je to psychohra. 80%. Až na ty barevné fotografie...

plakát

Significant Other (2022) 

Nic velkolepého, ale dobrá 1,5hod zabitá v letadle. Líbí se mi ten les a záběry i herečka a její výkon, musel jsem rozdýchat parodiální nádech, ale dalo se to vydržet. Za mě 65%.

plakát

Constantine (2005) 

Další z filmů co jsem si zamiloval, pro mě duchařský Matrix, a myslím že je to i s tím natočený. Skvěle zpracovaný, skoro není co vytknout, efekty, herci,... U mě 90%.

plakát

Já, robot (2004) 

Po několika shlédnutích se z toho stala moje srdcovka - Willy je tu sqvěley. Kamera, efekty-na tu dobu(až na to surfování), herci asi všichni super, miluju scény u džidži. Ty Audi tam jsou trochu zbytečně, no reklama asi musí beyt, zas na ty Konvezky to tam fakt sedí. Za mě 90%.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Je to trochu komorní, až poetický, jsem rád že odpadlo to divný odpočítávání, líbí se mi scény, prostředí, hudba, i příběh je pestrý, ikdyž občas trochu nelogický, zkrátka tak trochu pohádka, no ale vovovovotom to je, ne? U mě 75%.

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Nechápu hodnocení, je to céčková sračka postrádající logiku, dělá z bílého domu holubník, z nějakého Srba a jeho kurvičky supermana, musel to vymyslet absolutní dement, neznalý vyšetřování a postupů v USA. U mě 50%. Ještě jednu věc; když vás nahání celý svět, necháte si narůst vousy, obarvite vlasy, ženská třeba ostříhá to čínský mikádo,... nic borec je celý ten týden nebo kolik voholenej a oba nasadí kapuce. Píčovina jak cyp.