Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbení herci (7)

Tom Hanks

Umí zahrát všechno, od "hlupáka" Forresta, přes Trosečníka (což byl asi jeho nejhorší film), gangstera v Cestě do zatracení, policajta v Chyť mě, když to dokážeš (kde tedy jen přicmrndoval skvostnému výkonu DiCapria, obchodníka se zlatým srdcem v Lásce přes internet, až po cizince v Terminálu. Je to pan herec a já mohu jen smeknout...

Johnny Depp

S Tomem Hanksem nejvšestranější herec. Nevadí mu spousta líčení v Burtonových filmech, nevadí mu žádná role. Jak všichni víme, jen na něm stojí úspěch Pirátů z Karibiku, ale on toho natočil mnohem víc! V podstatě si s Burtonem mohou podat ruce, protože jeden bez druhého by nebyli tolik úspěšní a slavní. Je prostě jedinečný...

Russell Crowe

Dodnes si myslím, že mu byl upřen Oscar za Čistou duši! Nic proti Denzelovi, který ho ten rok získal, je to také můj oblíbený herec, ale Russellův výkon v Čisté duši si zasloužil Oscara namísto Trainning Day a Denzela. Každopádně je to velikán, jehož herectví mě baví - Gladiátor, Čistá duše, Dobrý ročník, Americký gangster, L.A.Přísně tajné,...prostě je to šikovný chlapec :)

Denzel Washington

Hrozně mě bavili jeho výkony v Muži v ohni, Případu pelikán, Vzpomínce na Titány, Americkém gangsterovi. Dokonce i Trainning Day je dobrý, ale přesto bych ten rok dal Oscara spíše Russellovi, ale co už. Každopádně je to nejlepší černý herec, co kdy hrál. (odlusť Sidney) :)

Leonardo DiCaprio

Leonardo, ach Leonardo, proč jen jsi Leonardo :) Nejen Romeo a role v Titanicu, ale i výkony v Letci, Chyť mě, když to dokážeš, Skryté identitě, Nouzovém východě nebo třeba Prokletém ostrově dělají z tohoto herce PANA herce! Dle mého jeden z nejlepších, ne-li nejlepší herec poslední dekády v Hollywoodu.

Ivan Trojan

Už léta dokazuje, že je nejlepší českým hercem a je pro mě zárukou dobrého filmu, na který se nebojím jít do kina, i když jinak české filmy absolutně nevyhledávám. Naposledy to potvrdil ve filmu Ve stínu, který jistě posbírá spoustu cen, nejen těch českých.

Ryan Gosling

Neviděl jsem ho zahrát špatně. Ať hraje vážnou roli, komedii, muzikál, vždy přesvědčuje, jak skvěle se umí na roli připravit a jak umí každý film pozvednout!