Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbení režiséři (6)

Tim Burton

Smutný poeta, jak jinak ho nazvat...Jeho Batmani, Ospalá díra a především Stříhoruký Edward, to je poezie napětí, která se neomrzí. Všechny filmy s Johnny Deppem v jeho režii, to je pastva pro oko.

Michael Bay

I když si myslím, že s Pearl Harborem šlápnul vedle, tak jeho Mizerové, Skála i Armagedon a z poslední doby hlavně Transformers jsou velmi dobře natočené filmy, které mu jeho místo na slunci rozhodně zajišťují.

Ridley Scott

Blade runner, Vetřelec a Gladiátor, to jsou skvosty jeho režie, oceněné prakticky každým. Já k tomu dodávám ještě 1492:Dobytí ráje, Dobrý ročník, Americký gangster... je to prostě Pan režisér a i když má požehnaný věk, stále točí skvělé filmy.

David Fincher

Co film, to perla. Umí točit thrilery jak nikdo. Kdyby natočil jen Sedm, nikdo by na něj nezapomněl. Ale natočil spoustu skvělých filmů, které jsou v top hodnoceních...Skvělý režisér, není co dodat!

Christopher Nolan

Viděl jsem Memento a totálně mě dostalo a hned jsem chtěl vědět, co ten režisér ještě natočil?!? Pak vznikla dobrá verze Insomnie s Pacinem a Williamsem a pak následovala trilogie, která patří do TOP 5 všech trilogií, tedy Batman! A Dokonalý trik je pro mě také jednou velkou radostí. Počátek jsem zřejmě stále ještě úplně nedocenil, nicméně špatný film, to prostě Nolan neumí!

Clint Eastwood

Jeho filmy mě většinou naprosto rozeberou až do morku kostí a zůstanou po mě i několik let po shlédnutí. To je kumšt, který moc režisérů neumí!