Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Sylvester Stallone

Tohoto muže si nevážím jen proto, že umí skvěle hrát, ale vážím si ho i jako člověka. Je to můj vzor v posilování. Je to člověk s vysokým sebevědomím. Ještě nikdy jsem neviděl muže, aby v 68 vypadal o 20 let míň! A to je právě Sylvester. Jakoby se jeho věk zastavil na 48! Proto chci v životě makat stejně, jako on a udržovat si vzhled a zdraví jako on!

Miluji i jeho hereckou a režijní kariéru. Je to nejlepší kulturistický herec. Arnold měl před lety sice větší svalovou hmotu, než Sly, ale herecky je podle mě Arnold dost nízko, ale Sly ne. Sylvester Stallone dokázal v životě hodně. Na to, že neměl moc příjemné dětství, tak dokázal se postavit na nohy a stát se jedním z největších hvězd Hollywoodu.

Stallone zůstane mím doživotním vzorem. Moc mu fandím a přeji hodně zdraví!

Robin Williams

Velký sympaťák, velký herec, velký úsměv na tváři, vítěz Oscara...

Na plátně z něj vyřazovala radost, spokojenost a velká chuť hrát! Přesto tento člověk spáchal sebevraždu a už bohužel není mezi námi. Když jsem byl malý, byl tento herec mým oblíbencem, hrál ve výborných filmech, uměl prodat svůj výkon. Nikdy nezapomenu na jeho široký úsměv. Komik od pohledu. Jeho legendární výkony v "Dobré ráno, Vietname", nebo "Dobrý Will Hunting" nikdy nebudou zapomenuty.

Jake Gyllenhaal

Neexistuje žádný jeho film z poslední doby, který by mi unikl. Pečlivě sleduji jeho filmografii a těším se na další jeho role. Je to hodně talentovaný herec, který může zahrát kohokoliv, ať už je to namakaný "Princ z Persie" nebo vyhublý "Slídil" Má můj obdiv a držím mu palce do budoucna.

Tim Robbins

Další sympaťák. Další skvělý herec, který už dnes bohužel není tolik žádaný. I přesto má Tim Robbins skvělou kariéru s vyhraným Oscarem a skvěle zahranou rolí v jednom z nejlepších filmů všech dob "Vykoupení z věznice Shawshank". Tima Robbinse budu stále sledovat a doufat, že mu filmoví režiséři ještě naskytnou příležitost.

Jackie Chan

Podle mě nejlepší asijský herec. Rodák z Hong Kongu je herecky velice nadaný a po fyzické stránce velice bojovným člověkem. Takový Hong Kingský Bruce Lee. Ikdyž tento komediální herec stárne, stále nabízí svou kupu bojových triků a vynikajících hereckých výkonů.

Keanu Reeves

Keanu Reeves býval velkou hvězdou devadesátých let. Hrál ve skvělých filmech jako "Nebezpečná rychlost", "Bod zlomu" a samozřejmě "Matrix". Dnes už má za sebou béčkové projekty jako například "47 Roniů", kde mi vadil i on samotný, ale přesto mu nestrkám kudlu do zad a věřím, že se postaví na nohy a natočí další skvělé projekty.

Ve svém nejnovějším filmu "John Wick" se zviditelnil. Myslím si, že tahle role ukázala, že Keanu nepatří do béčkové kategorie, jenom si musí dávat pozor na to, do jakých filmů bere role.

Russell Crowe

Herec, u kterého jsem viděl většinu filmů v jeho kariéře. Herec, jehož filmy miluju (ne všechny, samozřejmě). Herec, který v každém filmu hraje jinak. V každém filmu je Russel Crowe jiný. Jeho herecké podání je věrohodné a místy až neuvěřitelné, že něco takového dokáže zahrát. Má můj respekt a obdiv. Budu mu nadále fandit a doufat, že natočí v budoucnu něco, jako Gladiátor.

Forest Whitaker

Velice kvalitní herec. Své role se učí poctivě, zvlášť historické postavy. Na roli Amina ve filmu "Poslední skotský král" se připravoval tak, že jedl ty stejné pokrmy, které Amin opravdu jedl. To si myslím, že je Forestova nejlepší role. Mrzí mě, že poslední dobou hraje takové neotrkané postavy, vedlejší role, které vás pomalu ničím neuchvátí. Dost by mě mrzelo, kdyby tento muž se přesunul na vedlejší kolej.

Johnny Depp

Muž s indiánskými kořeny.

Skoro, jakoby mu byly souzeny jenom role pošahaných, nebo jinak mentálně trošku zaostalejších jedinců. Kromě proslulého Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku skvěle zahrál i Tonta z Osamělého jezdce, či Střihorukého Edwarsa. Ale má i "normální" role, jako v Kokainu či Čokoládě. Poslední dobou to ale vypadá, že už ho táhne jenom ten Sparrow, protože ostatní jeho projekty nic moc. Nelámu nad ním hůl, protože vím, že něco umí, ano, umí hrát a myslím, že je to jen otázka času kdy přijde zase s něčím vyjímečným.

Heath Ledger

Ještě jsem od něj neviděl žádný podprůměrný film. Jeho výkony vždy filmům pomáhaly. Tento mladý muž už sice není mezi námi, ale zanechal za sebou slávu a hvězdnou kariéru Oscarového herce. Pro mě vždycky bude jeho výkon v Temném rytířovi v roli Jokera jeden z největších hereckých výkonů. Heath měl veliké herecké nadání, které nemá jen tak někdo. Je ho veliká škoda.