Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (50)

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

80% Je to napínavé od začátku do konce. Nevím jak moc se film liší od knihy,ale film je rozhodně dobrý. Má své hororové okamžiky a občasné zvraty filmu dodávají filmu skvělé tempo. Těším se na třetí díl.

plakát

Na stojáka (2004) (pořad) 

60% Úroveň stand-up comedy Na stojáka je dost různá. Především kvůli hercům. Občas pobaví, ale někdy taky ne. Pro mě největší favoritkou a jistotou tohohle pořadu je jen Iva Pazderková a její role tupé blondýny, která je velice originální a velice zábavná. Dobře pobaví i Pavlásek. Co se týče ostatních komiků, tak někteří pobaví jiné ne.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

80% Bylo to fajnové, ale mám takový pocit, že minulý díl od Matthewa Vaughna byl přece jenom lepší. Tenhle díl je taky super, ale přece jenom tomu něco chybí. A ten příběh je trochu horší a působí dost přeplácaně. Ale pořád je to pecka, možná by to bylo více epičtější kdyby se do režie chytil opět Matthew Vaughn. Ale musím říci ,že Bryan Singer své řemeslo naštěstí stále ovládá, což je dobře, protože film drží celý pohromadě.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

100% Naprosto dokonalé ztvárnění X-Menů od Matthewa Vaughna. S klidným srdcem můžu říci, že to je nejlepší díl ze série X-Menů. Celý film funguje naprosto dokonale. Nemám a ani tomu nejde co vytknout. Hudba je naprosto unikátní a správně epická. Je vidět, že Matthew Vaughn točit umí a já jen doufám, že mu to jen co nejdéle vydrží, protože jsem se fakt bavil. Skvěle ztvárněný blockbuster na který se krásně kouká.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

80% Letní akční retro. Oceňuji práci tvůrců, kteří si dali velmi záležet na samotnou vizuální stránkou, která je velmi příjemná, opět skvělá práce Guye Riutchiiho. Opravdu jsem nečekal, že se mi tento film bude tolik líbit. I děj není tolik přeplácaný ani vyloženě debilní. Zkrátká působivé retro.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

40% Asi jsem čekal opravdu hodně. Nicméně první polovina se mi celkem líbila, ale pak to šlo všechno do kopru. Konec filmu byl postaven z náhodných scén, které ani nedávaly vůbec smysl. Jakoby tvůrci filmu chtěli to co nejrychleji ukončit, aby film byl co nejkratší, ale bohužel se jim to nepodařilo. Ale vyloženě nejhorší to není, ale nic překvapivého nebo fantastického se ve filmu opravdu nestane.

plakát

Konečně doma (2015) 

70% Zajímavý animák. Příběh je sice nezajímavý, ale práce s hudbou naprosto dokonalá, což mě strašně překvapilo a jsem za to velice rád. Pár chybiček ve filmu by se našlo, ale já jsem byl celkem spokojený, hlavně s hudebními motivy.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

90% Výtečně. Abrams to zase zvládl. Točit rozhodně umí a u mě má velký obdiv. Kdyby se, ale trošičku vyladil scénář tak by to bylo dokonalý jako jednička. I tak můžu o dvojce říci, že je skoro dokonalá. Skvělý zážitek.

plakát

Star Trek (2009) 

100% Naprosto luxusní sci-fi. Nejsem sice fanoušek Star Treku, ale tohle bylo něco. Nic tomu nemůžu vytknout, úžasně vyšperkovaný film do posledního detailu. Abramsovi se to kurva povedlo.

plakát

V hlavě (2015) 

90% Nový animovaný film od Pixaru je pro mě jeden z nejoriginálnějších a možná i jeden z nejlepších. Film se hemží výborných a originálních nápadů.