Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Na to že je to německý film tak tato komedie vytáhla velmi vysokou laťku. Tento film se jim prostě podařil. Hodně jsem se u toho zasmála a řadím to velmi hodně dobré filmy. Herci, režisér i scénárista to vymysleli dobře a řekla bych, že si film zaslouží víc procent než má teďka

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Hodně mě překvapil tento film. I když je to spíš na způsob sci-fi filmu tak jsem se skvěle pobavila a řádím ho mezi dobré filmy. Je tam spoustu scén kde cítíte strach, že se Julii (Teresa Palmer) něco stane. A ne jenom jí, ale i R (Nicholas Hoult). Spousta strachu, romantiky i legrace a překvapení.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Další dobrý akční film, který je zase na způsob jiného příběhu. Musela jsem se smát, když se na konci koukali na tu mrtvou paní a o pár hodin později, byla živá. Také jsem byla nervózní z Thomase v labyrintu, když potkal rmuta. I když tam nebyla romantika, kterou jsem očekávala od Thomase a Teresi tak se režisérovi, scénáristům a hercům podařilo natočit úžasný film.

plakát

Zůstaň se mnou (2014) 

Ještě než jsem se na tento film koukla tak jsem si myslela, že je to obyčejný romantický film, ale překvapil mě v ohledu na to, že hlavní postava Mia je skoro celý film jako duch, který si vybavuje svoje vzpomínky na hezké i nepříjemné chvíle. Donutilo mě to upustit pár slz, když jsem zjistila, že její rodiče nežijí a o něco později už i její malý bráška Teddy. Film je stejně dobrý jako knížka. Adam a Mia vystupují jako úžasný pár. Na konci jsem čekala, že se neprobere, ale to by bylo až moc tragické.

plakát

Rezistence (2015) 

Film byl sice dobře natočený a promyšlený, ale má to i svou temnou stranu. Děj ve filmu se hrozně moc liší od knížky. První díl byl neskutečně dobrý a druhy díl šel až úplně na dno. Myslím si, že za to může jiný režisér, který podle mě musel při čtení knížky přeskakovat stránky a detaily mu unikly. Je možné, že se to všechno srovná až v dalším díle triologie, ale zatím mě tento druhý díl velmi moc zklamal.

plakát

Divergence (2014) 

Nikdy jsem nepochopila lidi, kteří říkají, že je to něco jako Hunger Games. Film není tak brutální a víc romantický. Spíš bych ho doporučovala dívkám, ale je i pro kluky a to se mi líbí. Obsahuje hodně adrenalinu a hodně jiskří mezi Čtyřkou a Tris . Už u první scény, kde se poprvé uvidí je jasné, že budou spolu. Překvapilo mě, že se film hodně podobá knížce a to hodně oceňuji.