Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Sezn@mka (2016) 

Film jsem viděla v kině a jedná se tedy o laciný humor, ale dost nás to pobavilo. Jsem proto zaskočena tím špatným hodnocením. Alespoň průměrná česká komedie to podle mě byla. A co se týče hereckého obsazení tak jsem spokojená a i jak bylo zahráno. Nic jsem od toho totiž nečekala. :)

plakát

Závist (2004) 

Kde jsou ty hovna?!

plakát

Everest (2015) 

Začalo to nevinně a pak se děj táhl rychlostí větru jako na Everestu. Najednou jsem se ocitla na konci snímku s pocitem, že jsem ráda v teple domova s horkým čajem a můžu se zhluboka nadechnout. Na konci tohoto filmu se totiž hodně lidí určitě potřebuje zhluboka nadechnou a povznést se nad to, že to je podle skutečnosti. PS: Sarah je najednou nejkrásnější jméno ze všech.

plakát

Focus (2015) 

Tenhle film se veze na vlně amerického života ve vyšších vrstvách, takže jde tady o velký prachy a prostředí filmu se točí okolo luxusních lokalit, drahých aut a outfitů, což je krásné na pohled. Další věc, která u tohohle snímku stojí za zmínku je, že krádeže a podvody jsou zde na denním pořádku a není to vyobrazené jako to "špatné". A úplně nejraději mám, když se člověk ztratí ve lži a hledá kde je ta čistá pravda, to vše v tomhle filmu je a v podání hereckých výkonů legendárního Willa Smitha a sexy Margot Robbie tvoří krásnou podívanou. Samozřejmě je tu klasické klišé "láska vždy zvítězí", ale ke konci filmu jsem měla dobrý pocit. Doporučuji

plakát

Rezistence (2015) 

Pokud se mne zeptáte na co jít v nejbližší době do kina, odpovím jednoznačně Rezistence! Je pravda, že jsem byla na předpremiéře ve 3D a rovnou s českým dabingem, a to dost možná nadhodnotí mé hodnocení a nadšení. Každopádně film má neuvěřitelně moc akčních scén propracovaných na 1*. Dále okouzlující a zamilované duo Shailene a Thea je tak uvěřitelné, že jak šílená fanynka chci, aby byli spolu i reálně. Neuvěřitelně napjaté scény společně s hromadou emocí a zvratů. A jen zřídka ne-li vůbec se stává, že druhý díl předčí ten první. Divergence mě sice bavila moc a to byl i důvod proč na Rezistenci, ale Rezistence mě totálně rozsekala! Tris konečně začala být "drsná holka" a ta proměna vlasů mi k jejímu charakteru i doslova sedla, ovšem po vizuální stránce jsem upřednostňovala dlouhé vlasy. Čtyřka naopak odhalil svou matku a s ní i minulost, takže řekla bych jeho slabina. Tím se ten film perfektně vyvažuje. Soundtrack k filmu naprosto sedí a pouštím si ho pořád dokola. Navíc konec filmu mě nejen překvapil, ale i potěšil a to je opravdu vzácnost. Jsem tedy nabuzena na další díl.Na druhou stranu knižní předlohy jsem zatím nečetla. Filmu dávám maximální hodnocení a všem doporučuji!

plakát

I Am Hardwell (2013) 

Je to spíše pro zaryté fanoušky Hardwella jako jsem například já. Přijde mi hrozně super, když dá interpret možnost nahlédnout do jeho soukromí a lépe ho poznat, pochopit jeho tvorbu. Hardwell se tímto otevřel všem fanouškům a ukázal svůj příběh. Aby taky ne, když to je opravdu jak podle scénáře. Mladý klučina, co si jde za svým snem a tvrdě maká a rodiče ho plně podporují. Proč ne, navíc pochází z města jako světoznámý Tiësto. Pro něj je motivací Tiësto, pro nás fanoušky je motivací on. Je to skvělý příběh, co by zvládnul vymyslet asi ledajaký scénárista. Proměnit ho v pravdu je ale věc druhá, a o to se právě zasloužil Hardwell. Jinak zpracování filmu mohlo být lepší, nedávala bych tam asi tolik té hudby jako spíš přidat nějaký rozhovor s ním.

plakát

Drsňačky (2013) 

Sandra Bullock a Melissa McCarthy to spolu prostě umí zahrát dokonale! Od začátku do konce jsem se popadala smíchy. Neustálé vtipné hlášky mě přímo zahltily. Musíte to brát prostě s humorem a nehledět moc na detaily. Akční scény totiž zde nejsou dokonalé. Navíc ve filmu hráli mou oblíbenou písničku "212" od Azelie Banks. K filmu bych tedy měla jen výtku z té vizuální stránky efektů a scén. Jinak jsem se ohromně bavila a to je myslím hlavní!

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Člověk by řekl, že vydrží téměř vše nebo alespoň nečinně přihlížet k filmu. U tohohle filmu to říci nemohu. U českých filmů jsem zvyklá na jistou dávku humoru. Naprosto mě zklamal. A to především tím, že se celý film v podstatě nic neděje. Jsou tam dlouhé scény proložené tichem a nic neděláním. Kdyby tam byla zasazena jistá dávka humoru, tak možná by to až tak špatné nebylo. Dost jsem totiž dávala na herečku Tatianu Vilhemovou alias Marunu. Bohužel byl pro mne tento film jen ztráta času.

plakát

Nepolapitelní (2015) 

Předem chci říci, že na film jsem se dívala pouze z nudy. Původně jsem si myslela, že u tohoto filmu jednoduše usnu. Film mě zaujmul především fyzickými dovednostmi Taylora Lautnera. Sice v něm pořád vidím toho hodného "vlka z Twillight", ale najednou je to jiná osobnost. Hraje tam tedy především týpka, co jde po penězích (kvůli dluhům), vyloženě si pro ně běhá a skáče a najednou se bezradně zamiluje do holky, která bohužel taky nemá pohádkový život. Tak proč by nemohli do budoucna žít pohádkový život spolu že? Jenom mi přijde až moc přehnaně smutná jejich minulost, kluk z pasťáku, co má oba rodiče po smrti a holka, která byla fyzicky obtěžována a vyrůstala se svým bratříčkem sama na ulicích. Na druhou stranu proč ne, film je zábavný hlavně kvůli Parkouru a příběh je sice předvídatelný a povede vás za ručičku až do konce, ale i tak je to dobrý film.