Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Na českou kinematografii posun k lepšímu, to určitě. Černobílá barva dodává reálnější náhled do situace. Artově pojatý film s pár předlouhými chvílemi, ale vesměs suchý a nesyrový. Nicméně, příběh je interesantní, je však, dle mého názoru, příliš zaujatý na obhajobu Hepnarové, i když to vlastně samo o sobě láká ji obhajovat, vzhledem k situaci. Kdyby se tenkrát vědělo o AS, možná by to dopadlo úplně jinak, kdyby...

plakát

Kmeny - Hipsteři (2015) (epizoda) 

Vůbec si nejsem jistá, jestli je to umělecká konstelace, nebo náhodné seskupení pseudo intelektuálů, kteří rádi zajdou na čínskou polévku, kterou vzápětí očíslují, a hodí na fejs. Co myslíte? Sejdeme se všichni na Krymské?

plakát

Stážista (2015) 

Afiliační a až vtíravě působící De Niro? Křečovitá a herecky nestravitelná Aňa H.? Ne, dík.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Zajímavá komedie, která však poslední scénou z větší části rozbila mozaiku 3/4 filmu. Na jednu stranu se jedná o zcela jemný snímek, z něhož vyzařuje křehkost. Na druhou stranu v člověku vyvolá tísnivé pocity, jelikož si uvědomí omezenou časovost bytí. 3*

plakát

Život je život (2015) odpad!

Opravdu, ale opravdu si dávám zákaz sledovat české filmy. Ty desítky vyblitých minut mě utvrdily. A to se snažím být velmi permisivní a nechci generalizovat. Amen.

plakát

Vítejte u mě (2014) 

Celý film mě doprovázely rozpačité pocity. Hlavní představitelka není dvakrát příjemná a řekla bych, že je jednoduše mimo.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Až na ten stupidní český název je BR průměrný snímek zachycující život mladých lidí, jejichž materialistické smýšlení zatouží po americkém snu o "dokonalosti".

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Chytlavý, zmanipulovaný a kontroverzní příběh. Imponuje mi především decentní uhlazenost představitelů a promyšlené machinace, které Frankovi vždy projdou. První série 90%.

plakát

Futurologický kongres (2013) 

Přechodem do animované části jsem se chvílemi začala ztrácet. Jedná se spíše o intelektuální film. Lemova povídka je mnohem stravitelnější.

plakát

Newyorská romance (2013) 

Nepřeslazená hudební podívaná z oblasti NY ulic. P.S.: celý film jsem očekávala, že se Keira a Mark dají dohromady, a ono kruci nic.