Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Daredevil

Daredevil (2015) (seriál)

Hell's Kitchen, Manhattan. Čtvrť nevalné pověsti, kde vládne zločin, ale také místo, které je domovem mnoha normálních Newyorčanů. Na jedné straně se vynořuje král podsvětí, který pro svůj sen o lepší budoucnosti svého území neváhá uplácet, vydírat a vraždit. Na straně druhé je zdánlivě obyčejný advokát, který zjišťuje, že pro vítězství spravedlnosti někdy právo samotné nestačí. To, že od svých devíti let nevidí, je pro něj jen malým handicapem. Jeho zbývající smysly jsou totiž mimořádně silné. Vyzbrojen touhou chránit své město si Matt Murdock (Charlie Cox) skrývá svou tvář a vydává se do boje se zločinem.

Rolling Stones: Exile On Main Street

Rolling Stones: Exile On Main Street (2010)

Květiny generace 60. let pomalu uvadaly a jejich smutný konec přišel jednoho prosincového večera roku 1969, kdy při koncertu v Altamontu ve Virginii přišel o život jeden z fanoušků. Po "nejhorším dnu rock'n'rollu" se zdálo, že i tento styl zanikne v ozvěnách pomalu se rodícího punku, glam rocku a nekončícího experimentu, kterým 70. léta byla. Přichází však Exile on the Main St., album nesoucí jasné poselství: nejen pro Stony rock'n'roll neumírá. Skupina si udržela svou "bad boys" image a kvůli narůstajícím problémům s managementem a daněmi se uchýlila do krásné vilky na francouzské riviéře. Americko-britský dokument Stones in Exile nám přibližuje unikátní "výrobní proces" tohoto alba s komentáři několika hudebníků a herců.

Drive

Drive (2007) (seriál)

Seriál Drive z produkce televize Fox (Dr. House, Prison Break) sleduje osudy několika Američanů, kteří jsou jednoho dne vrženi přímo do ilegálního závodu napříč Amerikou. Ti buď z vlastní iniciativy závod vyhledali, zlákáni lukrativní cenou pro vítěze - který dostane celých 32 milionů dolarů - nebo přímo donuceni tak bojovat o svůj život, nebo život někoho koho milují. To je případ hlavního hrdiny.

Alex Tully, mimochodem bývalý automobilový závodník, přichází o svoji ženu a dozvídá se, že jedině prvenstvím v tomto závodě ji může dostat zpět. Hned na začátku se k Alexovi připojí dívka Corrina, která má k závodění podobný důvod jako Alex. Pokud náhodou po cestě do práce potkáte nějaké poblázněné řidiče, buďte pro jednou méně kritičtí. Můžou závodit o své životy...

Reklama