Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Alén, luz de luna (1996) (seriál) 

Škoda že se to u nás nevysílalo, opravdu pěkná telenovela která zaujme nejen svým příběhem a dějem ale i prostředím kde se seriál odehrává.

plakát

Amanda O (2008) (seriál) 

Převelice bláznivý seriál někdy až moc bláznivý, u tohohle se určité zasmějete. Co se tyče postav tak parádní ztvárnění i zpracovaní, samozřejmě má to své mouchy ale Vem to čert když se u toho celkem bavíte a ještě k tomu když má seriál tak skvělou atmosféru. Úvodní znělka byla celkem otravná ale i tak docela i k naslouchaní, scénář perfektní, herecký da se říct také zvládnuté, jednoduše zpracovaní se povedlo. Výběr protagonistu se povedl Natalia Oreiro je tady vážně bláznivá   i Luciano Castro dokáže zaujmout svou postavou Danteho. Tele-novela to určitě není  spíše taková bláznivá parodie. Kostýmy které nebo do kterých se Amanda O převleče se mi líbily a do serialu  v skutku zapadlí.

plakát

Argentinka v New Yorku (1998) 

Můj nejoblíbenější film s Natalii na filmu se mi líbí vše provedení i zpracování filmu. Natalia byla ve filmu úžasná.

plakát

Až do smrti (2007) odpad!

Nejhnusnější film v jakém to Jean Claude - Damme hrál. Velice špatný film a taky i velice hnusný. Vůbec se mi tenhle film nelíbil, špatné provedení i zpracování. Příběh filmu je taktéž velice nezajímavý a nezáživný. Co se týče akce tak té ve filmu moc ani nebilo. Van Damme se aspoň mohl líp předvést v akčních scénách. Špatný film  i špatná akce. Zbytečný film!

plakát

Bronzová zahrada (2017) (seriál) 

Hned po prvním dílu jsem věděl že se mi to bude líbit a nebudu se u toho nudit. Vše je perfektní zpracované i provedené. Počet dílu je naprosto vyhovující. (y) Tohle se povedlo, skvělá série.

plakát

Casi leyendas (2017) 

Docela slušná Argentinská komedie na kterou mě upozornil Facundo Arana  svým příspěvkem na svém Instagramu. Provedení a zpracování filmu se mi líbilo i atmosféra filmu byla dobrá a to i obsazení filmů - Diego Perrety, Santiago Segurra, Uma Salduende a další.  Celkem slušná argentinská komedie.

plakát

Cesta na trůn komedie (1999) 

Slušná romantická komedie se Stephenem Chowem. Jackie Chan zde hraje malou rolí (cameo)ve filmu se objeví pouze na na par vteřin.

plakát

Destiny Kamakura Monogatari (2017) 

Tohle mě prostě dojalo, velmi dojemný film plný krásy. Film byl a je pro mně úplným filmovým zážitkem. Jedním slovem prostě dokonalost.