Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (85)

plakát

Proviněni láskou (2004) (seriál) 

Geniální provedení, argentinská produkce co se týče mýdlových oper je prostě nejlepší. Herecké obsazení se mi líbilo, i hlavní dvojice.

plakát

Alén, luz de luna (1996) (seriál) 

Škoda že se to u nás nevysílalo, opravdu pěkná telenovela která zaujme nejen svým příběhem a dějem ale i prostředím kde se seriál odehrává.

plakát

Splašené srdce (2020) 

Perfektní argentinská komedie která rozhodně pobaví, výborné provedení i zpracovaní, tohle se opravdu povedlo.

plakát

Valientes (2009) (seriál) 

Vždyť je to docela sranda, zajímavé. Dle mého bravurní telenovela která dokáže upoutat diváka u televizní obrazovky. Co se tyče příběhu tak ten je klasický o lásce a pomstě atd. Zpracování se mi líbí i výběr protagonistů je perfektní.

plakát

Svatá Evita (2022) (seriál) 

Užasné zpracovaní i celé provedení a to každé kapitoly, perfektní výběr protagonistu, jednoduše parada. Genialni zpracovaní Evity v podaní famózní Natalie Oreiro která jí zahrála naprosto bravurně, líbilo se mi to.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Naprosto geniální, špičkové provedení i zpracování každého dílů i série, jednoduše naprostá paráda i výběr herců se neskutečné povedl, jak už jsem psal výše, jednoduše naprostá paráda.

plakát

Kouzelná noc (2021) 

Vynikající, zábavné a zároveň i svěží. Atmosféra filmu úžasná. Skvělý výběr protagonistů kteří své role dobře zahrály. Film provází i skvělou hudbou která filmu dává skvělou atmosféru. Nevadilo by vůbec kdyby film byl o něco i delší, neuškodilo by i vícero humorných scén ale i tak dělo. Tohle mě bavilo, s filmem spokojenost, výborná podívaná.

plakát

Lalola (2007) (seriál) 

Zábavné a geniální, úžasné zpracování a perfektní nápad. Při sledování jsem se bavil a nenudil i když některé postavy byly velíce otravné  jako například otravná , dcera šéfredaktora redakce  ale co by to byl za seriál bez někoho kdo vám nepůjde na nervy.  Obsazení taktéž vynikají Luciano Castro a Carla Peterson v tom to seriálů podávají skvělé herecké výkony.

plakát

Předvánoční večer (2019) 

Výborná podívaná i atmosféra, líbilo se mi to. Výborný příběh i skvělé obsazení herců. Takové to filmy o vánocích přímo milují.