Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Stále tady (2023) (seriál) 

Takové slabší Californication po polsku.

plakát

Botoks (2017) 

Botoks podle mě není zrovna nejpovedenějším filmem. Působí spíše jako sbírka "nejdrsnějších" anekdot, které jsou propojeny intrikami a vulgarismy. A snad největším prohřeškem, je míchání tématu potratů s černým humorem.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Režisér Taika Waititi pojal Thora zcela jinak. Je zde jasně vidět, že šlo tvůrcům o přiblížení se divákovi, a tak se nový Thor podobá spíše Strážcům galaxie. Odvolává se na ně nejen humorem, ale i podobně laděným stylem atmosféry science-fiction z 80. lech. Autoři se pravděpodobně snažili o to, aby každý odcházel z kina s úsměvem na tváři. Přemíra vtipů však lehce ubírá na kvalitě.

plakát

Noc plná zázraků 3 (2017) 

Musím se přiznat, že od tohoto filmu jsem již po zhlédnutí jeho předchůdce (Noc plná zázraků 2/Listy do M.2) moc neočekávala. Film nebyl ničím inovativním, neobjevil se v něm snad žádný nový motiv, který by se neobjevil v jeho předchůdcích. Zdá se, že jediným poselstvím tohoto filmu je předat zprávu: "Zamilujte se o Vánocích!" Troufám si však tvrdit, že i přesto se v budoucnu dočkáme filmu s obdobným titulem, tentokrát "Listy do M. 4".

plakát

Coco (2017) 

Můžeme říct, že film Coco je jen krůček od nejlepším děl kinematografie, přinejmenším animované. Máme tu z jedné strany pestré vyobrazení mexické kultury, ze strany druhé nejmodernější animace z Hollywoodu. Je tu rozpor mezi tradicí a vlastními touhami. Touhy samozřejmě vítězí a tím se rozjíždí poutavý příběh, který se nijak zbytečně nevleče. Říši mrtvých promysleli tvůrci opravdu důmyslně. Tento film byl pro mne opravdu milým překvapením.

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Hlavní motiv filmu "Hora mezi námi" není příliš originální, je známý již z mnoha filmů - pád letadla, boj o přežití a samozřejmě nesmí chybět i milostná zápletka. Velkým plusem byl výběr skvělých herců Kate Winslet a Idrissa Elba, bohužel ani jejich senzační výkony nedokázaly zachránit tak mizerný scénář. Nepopiratelným přínosem byl však výběr lokace, který alespoň trochu zachraňuje dojem z tohoto díla.